De graanrepubliek (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Frank Westerman

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De graanrepubliek is het verhaal van de twintigste eeuw, gesitueerd in het grimmigste stukje Nederland. In het voetspoor van de machtige landbouwhervormer Sicco Mansholt reist de lezer mee van de executieverkoop van de hoeve Torum in 1922 via het verzet in de Wieringermeer naar het naoorlogse Brussel en Berlijn, om weer uit te komen bij de kleidorpen achter de Waddendijk. Jaren later keert Frank Westerman terug naar het decor van zijn moderne klassieker. Hij pakt de draad op bij het apocalyptische einde: de onderwaterzetting van een van de rijkste landbouwgebieden van Europa. In deze editie, uitgebreid met het hoofdstuk ‘De blauwe revolutie’, nemen de verhaallijnen uit de twintigste eeuw een actuele, dramatische wending.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frank Westerman
Uitgever
Querido Fosfor
ISBN
9789021417219
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2018
Bestandsgrootte
1562205 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
242

Beschrijving

De graanrepubliek is het verhaal van de twintigste eeuw, gesitueerd in het grimmigste stukje Nederland. In het voetspoor van de machtige landbouwhervormer Sicco Mansholt reist de lezer mee van de executieverkoop van de hoeve Torum in 1922 via het verzet in de Wieringermeer naar het naoorlogse Brussel en Berlijn, om weer uit te komen bij de kleidorpen achter de Waddendijk.
Jaren later keert Frank Westerman terug naar het decor van zijn moderne klassieker. Hij pakt de draad op bij het apocalyptische einde: de onderwaterzetting van een van de rijkste landbouwgebieden van Europa. In deze editie, uitgebreid met het hoofdstuk ‘De blauwe revolutie’, nemen de verhaallijnen uit de twintigste eeuw een actuele, dramatische wending.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frank Westerman
Uitgever
Querido Fosfor
ISBN
9789021417219
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2018
Bestandsgrootte
1562205 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
242