De grens (e-Book)

de jacht op een jonge Nederlandse terrorist

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Meri Mellink

EPUB met digitaal watermerk | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Noa Kleijn, rechercheur bij de politie Amsterdam, wordt met haar team ingezet bij de opsporing van Eddy, een jonge Nederlandse moordenaar. Hij blijkt naar Tel Aviv gereisd te zijn, waar hij door een contactpersoon is ingelijfd in een cel die zich heeft verbonden aan de extremistische groepering Islamitische Staat Irak. Noa gaat Eddy achterna om hem te arresteren. Er volgt een felle jacht in de Westelijke Jordaanoever, maar de verdachte blijkt spoorloos verdwenen. Maanden later zit Eddy – nadat hij zich heeft bekeerd tot de islam en een gevechtstraining heeft ondergaan – in een vliegtuig richting Nederland. Met een vreselijke opdracht… Meri Mellink (Nigeria, 1967) bracht haar jeugd door in Amstelveen. Na de middelbare school werkte ze jarenlang in Israël als ziekenverzorgster. Sinds 1997 is zij in dienst bij de politie Amsterdam. Naast haar dagelijkse werk verdiepte ze zich in terreurzaken en studeerde ze rechten. De laatste tijd maakte Mellink deel uit van het ZSM-strafrechtteam van Amsterdam. Door haar achtergrond heeft Meri Mellink als geen ander kennis van en begrip voor de belevingswereld van Joden en islamieten. De grens is op ware gebeurtenissen gebaseerd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Meri Mellink
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024568451
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2015
Bestandsgrootte
2255871 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
350

Beschrijving

Noa Kleijn, rechercheur bij de politie Amsterdam, wordt met haar team ingezet bij de opsporing van Eddy, een jonge Nederlandse moordenaar. Hij blijkt naar Tel Aviv gereisd te zijn, waar hij door een contactpersoon is ingelijfd in een cel die zich heeft verbonden aan de extremistische groepering Islamitische Staat Irak.
Noa gaat Eddy achterna om hem te arresteren. Er volgt een felle jacht in de Westelijke Jordaanoever, maar de verdachte blijkt spoorloos verdwenen. Maanden later zit Eddy – nadat hij zich heeft bekeerd tot de islam en een gevechtstraining heeft ondergaan – in een vliegtuig richting Nederland. Met een vreselijke opdracht…

Meri Mellink (Nigeria, 1967) bracht haar jeugd door in Amstelveen. Na de middelbare school werkte ze jarenlang in Israël als ziekenverzorgster. Sinds 1997 is zij in dienst bij de politie Amsterdam. Naast haar dagelijkse werk verdiepte ze zich in terreurzaken en studeerde ze rechten. De laatste tijd maakte Mellink deel uit van het ZSM-strafrechtteam van Amsterdam. Door haar achtergrond heeft Meri Mellink als geen ander kennis van en begrip voor de belevingswereld van Joden en islamieten. De grens is op ware gebeurtenissen gebaseerd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Meri Mellink
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024568451
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2015
Bestandsgrootte
2255871 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
350