De H is van Havik (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Helen Macdonald

EPUB met digitaal watermerk | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Helen Macdonald, een ervaren valkenier, had nooit de behoefte een van de allerfelste roofvogels af te richten: de havik. Maar dan sterft plotseling haar vader, de bekende fotograaf en valkenier Alisdair Macdonald, in Londen, midden op straat. Overweldigd door rouw en verdriet besluit Helen een havik te nemen om haar verlies te verwerken. Door het vurige dier te temmen verkent ze haar grenzen en verandert haar leven voorgoed. In De H is van havik beschrijft Helen Macdonald hoe ze haar havik, Mabel, stapje voor stapje tam maakt. Het is een roerend en humoristisch relaas over rouwverwerking en de aantrekkingskracht van een buitengewoon beest. Macdonald betreedt onontgonnen gebied met dit hartveroverende boek dat tegelijkertijd een memoir, een boek over de natuur en een spirituele queeste is, en waarin ze onderzoekt of de dood zich laat verzoenen met het leven en de liefde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Helen Macdonald
Uitgever
De Bezige Bij
ISBN
9789023492511
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2015
Bestandsgrootte
1269879 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
309

Beschrijving

Helen Macdonald, een ervaren valkenier, had nooit de behoefte een van de allerfelste roofvogels af te richten: de havik. Maar dan sterft plotseling haar vader, de bekende fotograaf en valkenier Alisdair Macdonald, in Londen, midden op straat. Overweldigd door rouw en verdriet besluit Helen een havik te nemen om haar verlies te verwerken. Door het vurige dier te temmen verkent ze haar grenzen en verandert haar leven voorgoed.

In De H is van havik beschrijft Helen Macdonald hoe ze haar havik, Mabel, stapje voor stapje tam maakt. Het is een roerend en humoristisch relaas over rouwverwerking en de aantrekkingskracht van een buitengewoon beest. Macdonald betreedt onontgonnen gebied met dit hartveroverende boek dat tegelijkertijd een memoir, een boek over de natuur en een spirituele queeste is, en waarin ze onderzoekt of de dood zich laat verzoenen met het leven en de liefde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Helen Macdonald
Uitgever
De Bezige Bij
ISBN
9789023492511
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2015
Bestandsgrootte
1269879 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
309