De hand van God (e-Book)

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Tomas Ross

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

2 november 2004: In de brieven op het lijk van Theo van Gogh kondigt zijn moordenaar, Mohammed B., de moord op Ayaan Hirsi Ali aan. 10 november 2004: In een woning in het Haagse Laakkwartier worden aanwijzingen gevonden dat Mohammed B. contacten onderhield met een fundamentalistische beweging, de zogenaamde Hofstadgroep. 31 december 2004: Tijdens het vuurwerk van Oudejaarsnacht mislukt een aanslag op de zwaarbewaakte Ayaan Hirsi Ali. 26 mei 2005: Volgens de A.I.V.D. heeft de Hofstadgroep connecties met de Tsjetjeense Jihad. 18 juli 2005: In Nederland begint het proces tegen Mohammed B. In een klein Parijs hotel overlegt een groep mensen met een gesluierde vrouw. Hun codenaam: De Hand van God Hun opdracht: Doodt Ayaan Hirsi Ali Haar beloning: 20 miljoen euro Haar eis: totale anonimiteit, ook voor de opdrachtgevers wenst zij anoniem te blijven In zijn nieuwste thriller De hand van God spint Nederlands beste misdaadschrijver een plot rond de bedreigingen aan het adres van Nederlands best bewaakte politica: Ayaan Hirsi Ali. Zoals we van hem gewend zijn weet Ross de actualiteit tot een meeslepend en overtuigend complot om te vormen, dat zijn lezers, en iedereen die de gebeurtenissen sinds de zesde mei en de tweede november op de voet volgt, opnieuw zal verbazen en verontrusten. De hand van God is een knap staaltje fiction van de drievoudige winnaar van De Gouden Strop.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tomas Ross
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023464266
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2011
Bestandsgrootte
854157 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
397

Beschrijving

2 november 2004: In de brieven op het lijk van Theo van Gogh kondigt zijn moordenaar, Mohammed B., de moord op Ayaan Hirsi Ali aan.
10 november 2004: In een woning in het Haagse Laakkwartier worden aanwijzingen gevonden dat Mohammed B. contacten onderhield met een fundamentalistische beweging, de zogenaamde Hofstadgroep.
31 december 2004: Tijdens het vuurwerk van Oudejaarsnacht mislukt een aanslag op de zwaarbewaakte Ayaan Hirsi Ali.
26 mei 2005: Volgens de A.I.V.D. heeft de Hofstadgroep connecties met de Tsjetjeense Jihad.
18 juli 2005: In Nederland begint het proces tegen Mohammed B. In een klein Parijs hotel overlegt een groep mensen met een gesluierde vrouw.
Hun codenaam: De Hand van God
Hun opdracht: Doodt Ayaan Hirsi Ali
Haar beloning: 20 miljoen euro
Haar eis: totale anonimiteit, ook voor de opdrachtgevers wenst zij anoniem te blijven

In zijn nieuwste thriller De hand van God spint Nederlands beste misdaadschrijver een plot rond de bedreigingen aan het adres van Nederlands best bewaakte politica: Ayaan Hirsi Ali. Zoals we van hem gewend zijn weet Ross de actualiteit tot een meeslepend en overtuigend complot om te vormen, dat zijn lezers, en iedereen die de gebeurtenissen sinds de zesde mei en de tweede november op de voet volgt, opnieuw zal verbazen en verontrusten. De hand van God is een knap staaltje fiction van de drievoudige winnaar van De Gouden Strop.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tomas Ross
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023464266
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2011
Bestandsgrootte
854157 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
397