De handen van de tijd

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Nicole Derycker

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Line dacht dat wat haar als jong meisje overkwam wel zou wegzinken in vergetelheid. Het telkens weer mislukken van haar relaties met mannen baart haar meer zorgen. Kort nadat ze de zoveelste vrijer gedumpt heeft, ontmoet ze een antiekhandelaar die haar haar verlangen naar die Ene openbaart. Dat ze haar eigen unieke zijn moet verzamelen, dat is wat die eigenzinnige man met de fluwelen broek en de staalblauwe ogen haar zegt. Eenmaal hierdoor geraakt begint Line, samen met een negental anderen, onder Aristide's leiding aan een innerlijke ontwikkelingsweg. Stilaan daagt bij elk van hen het besef dat gebondenheid aan het verleden geen fataliteit is. Als de tien na een vijfdaags verblijf in de Franse Pyreneeën naar huis terugkeren, is hun verleden niet uitgewist. Wel zijn de door niets te verstoren stille vreugde en vrede waar Aristide het zo vaak over heeft, al voelbaar.Line, Roel, Louisa, de oude kolonel en de anderen zullen je bevestigen dat Aristide niet alleen tot het intellect maar ook tot het hart spreekt. 'De handen van de tijd' vertelt dan ook een verhaal dat je, al lezend, in het Nu houdt zonder dat je het beseft.'De handen van de tijd' is een roman over hedendaagse mensen die in het volle leven staan en tegelijk op zoek zijn naar wat mens-zijn werkelijk inhoudt. Een eeuwenoude, universeel toepasbare filosofie zal hen in contact brengen met de kern van hun bestaan.Van Nicole Derycker verschenen eerder 'Dansen op blote voeten' (2009) en 'Kus uit India (2011)', twee jeugdboeken voor 13+ alsook 'Uit Vuur geboren' (2010) een bewerking van het Indiase Mahabharata-epos voor volwassenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nicole Derycker
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461533708
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
544

Beschrijving

Line dacht dat wat haar als jong meisje overkwam wel zou wegzinken in vergetelheid. Het telkens weer mislukken van haar relaties met mannen baart haar meer zorgen. Kort nadat ze de zoveelste vrijer gedumpt heeft, ontmoet ze een antiekhandelaar die haar haar verlangen naar die Ene openbaart. Dat ze haar eigen unieke zijn moet verzamelen, dat is wat die eigenzinnige man met de fluwelen broek en de staalblauwe ogen haar zegt.
Eenmaal hierdoor geraakt begint Line, samen met een negental anderen, onder Aristide's leiding aan een innerlijke ontwikkelingsweg. Stilaan daagt bij elk van hen het besef dat gebondenheid aan het verleden geen fataliteit is. Als de tien na een vijfdaags verblijf in de Franse Pyreneeën naar huis terugkeren, is hun verleden niet uitgewist. Wel zijn de door niets te verstoren stille vreugde en vrede waar Aristide het zo vaak over heeft, al voelbaar.
Line, Roel, Louisa, de oude kolonel en de anderen zullen je bevestigen dat Aristide niet alleen tot het intellect maar ook tot het hart spreekt. 'De handen van de tijd' vertelt dan ook een verhaal dat je, al lezend, in het Nu houdt zonder dat je het beseft.


'De handen van de tijd' is een roman over hedendaagse mensen die in het volle leven staan en tegelijk op zoek zijn naar wat mens-zijn werkelijk inhoudt. Een eeuwenoude, universeel toepasbare filosofie zal hen in contact brengen met de kern van hun bestaan.

Van Nicole Derycker verschenen eerder 'Dansen op blote voeten' (2009) en 'Kus uit India (2011)', twee jeugdboeken voor 13+ alsook 'Uit Vuur geboren' (2010) een bewerking van het Indiase Mahabharata-epos voor volwassenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nicole Derycker
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461533708
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
544

Pak mee!