De hemel is goud

biografie van een race

Prijs € 9,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Suzanna Jansen

Hardback | Februari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De hemel is goud verkent de grens tussen ambitie en overmoed.In mei 1903 scheuren honderden coureurs en één dame over bochtige zandwegen in de beruchte automobielenrace van Parijs naar Madrid. De tocht kent zo'n dramatisch verloop dat ze al in Bordeaux moet worden gestaakt.De roekloosheid van de renners en het lot van pioniers als Renault en Bugatti weerspiegelt de nietsontziende drang om te winnen.Door deze geschiedenis vlecht Suzanna Jansen een tweede verhaal dat zich in onze tijd afspeelt op de anilineleren achterbank van een Audi - en waarin de inzet minstens zo hoog is.Waar gaat pioniersdenken over in luchtfietserij? Wanneer raken de hemelbestormers verblind door hun eigen dromen?De hemel is goud is een meeslepende dubbelvertelling over datgene wat je op wilskracht en talent kunt bereiken - of verliezen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Suzanna Jansen
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789460032936
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
78

Beschrijving

De hemel is goud verkent de grens tussen ambitie en overmoed.

In mei 1903 scheuren honderden coureurs en één dame over bochtige zandwegen in de beruchte automobielenrace van Parijs naar Madrid. De tocht kent zo'n dramatisch verloop dat ze al in Bordeaux moet worden gestaakt.
De roekloosheid van de renners en het lot van pioniers als Renault en Bugatti weerspiegelt de nietsontziende drang om te winnen.

Door deze geschiedenis vlecht Suzanna Jansen een tweede verhaal dat zich in onze tijd afspeelt op de anilineleren achterbank van een Audi - en waarin de inzet minstens zo hoog is.

Waar gaat pioniersdenken over in luchtfietserij? Wanneer raken de hemelbestormers verblind door hun eigen dromen?
De hemel is goud is een meeslepende dubbelvertelling over datgene wat je op wilskracht en talent kunt bereiken - of verliezen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Suzanna Jansen
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789460032936
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
78

Pak mee!