De immigrante

Prijs € 21,99

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Mario Puzo

Paperback | Februari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

New York, de jaren twintig van de twintigste eeuw. Honderdduizenden Italianen maken de oversteek naar het land van de onbegrensde mogelijkheden: Amerika.Zo ook Mama Lucia, een moedige, sterke vrouw, die in haar eentje voor haar grote gezin zorgt, zoals de Italiaanse tradities dat voorschrijven. Verbeten vecht ze voor het geluk van haar kinderen, die ze intenser liefheeft dan ze ooit een man liefhad. Ze deelt oorvegen en ravioli uit en zorgt ervoor dat het leven in de sombere achterbuurt draaglijk blijft.[i]De immigrante[/i] is een kleurrijke en scherpzinnige roman over de kracht van moederliefde en het vermogen van een gezin om zich waar dan ook thuis te voelen. Mama Lucia is een personage om nooit te vergeten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mario Puzo
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401603003
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

New York, de jaren twintig van de twintigste eeuw. Honderdduizenden Italianen maken de oversteek naar het land van de onbegrensde mogelijkheden: Amerika.

Zo ook Mama Lucia, een moedige, sterke vrouw, die in haar eentje voor haar grote gezin zorgt, zoals de Italiaanse tradities dat voorschrijven. Verbeten vecht ze voor het geluk van haar kinderen, die ze intenser liefheeft dan ze ooit een man liefhad. Ze deelt oorvegen en ravioli uit en zorgt ervoor dat het leven in de sombere achterbuurt draaglijk blijft.

[i]De immigrante[/i] is een kleurrijke en scherpzinnige roman over de kracht van moederliefde en het vermogen van een gezin om zich waar dan ook thuis te voelen. Mama Lucia is een personage om nooit te vergeten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mario Puzo
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401603003
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!