De jongen die het paard van Atilla stal (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Iván Repila

EPUB met digitaal watermerk | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Twee broers, de Grote en de Kleine, zitten vast in een diepe put. Geïsoleerd in deze kleine ruimte worden zij gekweld door dorst, honger, barre weersomstandigheden en ziekte. Ze eten wat ze kunnen vinden en doen hun uiterste best om te overleven en hun geest in bedwang te houden, die op de rand van de gekte balanceert. Teruggeworpen op zichzelf en op elkaar gaan ze samen de strijd aan met extreme fysieke beproevingen en intense emoties. Terwijl ze vechten om de hoop niet te verliezen, bedenkt de Grote een plan om zijn broertje te bevrijden. Tegen een achtergrond die op een bijzondere manier tot het minimale is gereduceerd – twee personages, een en dezelfde locatie – en in een virtuoze stijl vertelt Iván Repila een ontroerend verhaal over overlevingsdrang, broederliefde en solidariteit, een verhaal dat bezit van je neemt en je niet meer loslaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Iván Repila
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023495758
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2016
Bestandsgrootte
990059 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
84

Beschrijving

Twee broers, de Grote en de Kleine, zitten vast in een diepe put. Geïsoleerd in deze kleine ruimte worden zij gekweld door dorst, honger, barre weersomstandigheden en ziekte. Ze eten wat ze kunnen vinden en doen hun uiterste best om te overleven en hun geest in bedwang te houden, die op de rand van de gekte balanceert. Teruggeworpen op zichzelf en op elkaar gaan ze samen de strijd aan met extreme fysieke beproevingen en intense emoties. Terwijl ze vechten om de hoop niet te verliezen, bedenkt de Grote een plan om zijn broertje te bevrijden.
Tegen een achtergrond die op een bijzondere manier tot het minimale is gereduceerd – twee personages, een en dezelfde locatie – en in een virtuoze stijl vertelt Iván Repila een ontroerend verhaal over overlevingsdrang, broederliefde en solidariteit, een verhaal dat bezit van je neemt en je niet meer loslaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Iván Repila
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023495758
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2016
Bestandsgrootte
990059 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
84