De karaokeoorlog (e-Book)

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Ryu Murakami

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nerds en dames in een gevecht op leven en dood Murakami laat ons kennis maken met een groep rondhangende, verloren jongemannen. De hoogtepunten in hun bestaan zijn zingen in karaokebars, goedkope snacks eten en gluren naar de buurvrouw. Wanneer een van hen in een opwelling op straat een vrouw van middelbare leeftijd vermoordt, bast er een surrealistische oorlog los. De vouw maakte deel uit van de Midoriclub, waarvan alle leden allemaal Midori heten. Haar clubvriendinnen besluiten wraak te nemen op de moordenaar van hun vriendin en bloed met bloed te vergelden. In deze even hilarische als bloederige en gruwelijke, en toch ook sprookjesachtige en maatschappijkritische roman gunt Murakami ons een kijkje in het moderne Japan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ryu Murakami
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029584296
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2012
Bestandsgrootte
846918 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Beschrijving

Nerds en dames in een gevecht op leven en dood

Murakami laat ons kennis maken met een groep rondhangende, verloren jongemannen. De hoogtepunten in hun bestaan zijn zingen in karaokebars, goedkope snacks eten en gluren naar de buurvrouw. Wanneer een van hen in een opwelling op straat een vrouw van middelbare leeftijd vermoordt, bast er een surrealistische oorlog los. De vouw maakte deel uit van de Midoriclub, waarvan alle leden allemaal Midori heten. Haar clubvriendinnen besluiten wraak te nemen op de moordenaar van hun vriendin en bloed met bloed te vergelden.
In deze even hilarische als bloederige en gruwelijke, en toch ook sprookjesachtige en maatschappijkritische roman gunt Murakami ons een kijkje in het moderne Japan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ryu Murakami
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029584296
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2012
Bestandsgrootte
846918 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184