De kersenoogst (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Lucy Sanna

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een jonge vrouw in een zomer vol dramatische gebeurtenissen Een prachtige, zinnenprikkelende roman over een familie in 1943 - voor de liefhebbers van Santa Montefiore Kate woont op een kersenboerderij in het noorden van de VS. Ze wil dolgraag het jaar daarop naar de universiteit en probeert alvast wat te sparen. Ondertussen verkeert het bedrijf van haar familie in problemen: de kersen hangen rijp aan de bomen, maar er zijn veel te weinig mensen om ze te plukken. Om de oogst te redden schakelt haar moeder een groep Duitse plukkers in. Een oplossing met grote gevolgen. Intussen leeft Kate in haar eigen wereldje en wordt ze verliefd. Dan keert haar broer getraumatiseerd terug naar huis… Lucy Sanna, auteur van zowel fictie als non-fictie, boekte succes met gedichten, korte verhalen, wetenschappelijke artikelen én zelfhulpboeken. Ze studeerde Engelse literatuur, heeft een neus voor onderzoek en een passie voor sensuele details. Dat alles combineert ze op haar eigen creatieve en authentieke wijze. De kersenoogst is haar debuutroman.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lucy Sanna
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024567553
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
698082 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
266

Beschrijving

Een jonge vrouw in een zomer vol dramatische gebeurtenissen

Een prachtige, zinnenprikkelende roman over een familie in 1943 - voor de liefhebbers van Santa Montefiore

Kate woont op een kersenboerderij in het noorden van de VS. Ze wil dolgraag het jaar daarop naar de universiteit en probeert alvast wat te sparen.
Ondertussen verkeert het bedrijf van haar familie in problemen: de kersen hangen rijp aan de bomen, maar er zijn veel te weinig mensen om ze te plukken. Om de oogst te redden schakelt haar moeder een groep Duitse plukkers in. Een oplossing met grote gevolgen.
Intussen leeft Kate in haar eigen wereldje en wordt ze verliefd. Dan keert haar broer getraumatiseerd terug naar huis…

Lucy Sanna, auteur van zowel fictie als non-fictie, boekte succes met gedichten, korte verhalen, wetenschappelijke artikelen én zelfhulpboeken. Ze studeerde Engelse literatuur, heeft een neus voor onderzoek en een passie voor sensuele details. Dat alles combineert ze op haar eigen creatieve en authentieke wijze. De kersenoogst is haar debuutroman.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lucy Sanna
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024567553
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
698082 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
266