De koopman van Peru (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Natasha Pulley

EPUB met digitaal watermerk | November 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De koopman van Peru’ van Natasha Pulley (auteur van ‘De horlogemaker van Londen’) is een roman waarin historie en fictie naadloos in elkaar overlopen. Peru, 1859. Merrick Tremayne reist, met tegenzin, in opdracht van de Britse overheid af naar Bedlam. Daar moet hij op zoek naar de bomen die kinine herbergen, het enige geneesmiddel tegen de om zich heen grijpende malaria. Een zoektocht die niet zonder gevaar bleek voor generaties kininejagers vóór hem…Hij raakt verstrikt in een wereld van kolonialisme, oerwouden, bewegende standbeelden en ontmoet priester Raphael die de verhalen over mysterieuze verdwijningen kent. Natasha Pulley werkte als boekverkoper bij Waterstones en als assistent bij de studies astronomie en wiskunde aan de universiteit van Cambridge. Ze veroverde wereldwijd vele lezersharten met haar debuut ‘De horlogemaker van Londen’.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Natasha Pulley
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026145841
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2018
Bestandsgrootte
1536 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
330

Beschrijving

De koopman van Peru’ van Natasha Pulley (auteur van ‘De horlogemaker van Londen’) is een roman waarin historie en fictie naadloos in elkaar overlopen.

Peru, 1859. Merrick Tremayne reist, met tegenzin, in opdracht van de Britse overheid af naar Bedlam. Daar moet hij op zoek naar de bomen die kinine herbergen, het enige geneesmiddel tegen de om zich heen grijpende malaria. Een zoektocht die niet zonder gevaar bleek voor generaties kininejagers vóór hem…
Hij raakt verstrikt in een wereld van kolonialisme, oerwouden, bewegende standbeelden en ontmoet priester Raphael die de verhalen over mysterieuze verdwijningen kent.

Natasha Pulley werkte als boekverkoper bij Waterstones en als assistent bij de studies astronomie en wiskunde aan de universiteit van Cambridge. Ze veroverde wereldwijd vele lezersharten met haar debuut ‘De horlogemaker van Londen’.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Natasha Pulley
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026145841
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2018
Bestandsgrootte
1536 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
330