De kracht in elke Vrouw

een inspiratiebundel voor en door vrouwen

Prijs € 20,51

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Eveline van Dongen

Paperback | December 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Kracht in elke VrouwEen inspiratiebundel voor en door vrouwenEén van de grootste kracht van vrouwen is het delen van ervaringen, gevoelens en inzichten. Vroeger kwamen vrouwen op dagelijkse basis samen om elkaar te steunen, te inspireren en hun wijsheid te delen. Tegenwoordig wordt juist in moeilijke tijden nog wel eens vergeten wat de toegevoegde waarde hiervan is. Veel vrouwenklachten en vrouwenproblemen ontstaan doordat veel vrouwen te ver van hun vrouwelijke natuur leven. Ze zijn vergeten wat ze waard zijn, hoeveel innerlijke kracht ze bezitten en vooral hoe ze in balans kunnen leven. Door het volgen van je vrouwelijke natuur kun je het contact met jezelf, je eigenwaarde en zelfvertrouwen herstellen. Dan kun je vanuit innerlijke chaos terugkeren naar onvoorwaardelijke liefde en innerlijke kracht. Om vervolgens vanuit innerlijke vrijheid, in liefde en kracht te kiezen voor uiterlijke vrijheid.Deze inspiratiebundel met levensverhalen, inzichten en wijsheden en de aanvullende informatie over De Nieuwe Balans, de visie van Eveline van Dongen over bewust leven vanuit je hart, ondersteunt vrouwen op hun levenspad en helpt hen te leven vanuit hun vrouwelijke natuur.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eveline van Dongen
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789081317139
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
158

Beschrijving

De Kracht in elke Vrouw
Een inspiratiebundel voor en door vrouwen

Eén van de grootste kracht van vrouwen is het delen van ervaringen, gevoelens en inzichten. Vroeger kwamen vrouwen op dagelijkse basis samen om elkaar te steunen, te inspireren en hun wijsheid te delen. Tegenwoordig wordt juist in moeilijke tijden nog wel eens vergeten wat de toegevoegde waarde hiervan is.

Veel vrouwenklachten en vrouwenproblemen ontstaan doordat veel vrouwen te ver van hun vrouwelijke natuur leven. Ze zijn vergeten wat ze waard zijn, hoeveel innerlijke kracht ze bezitten en vooral hoe ze in balans kunnen leven. Door het volgen van je vrouwelijke natuur kun je het contact met jezelf, je eigenwaarde en zelfvertrouwen herstellen. Dan kun je vanuit innerlijke chaos terugkeren naar onvoorwaardelijke liefde en innerlijke kracht. Om vervolgens vanuit innerlijke vrijheid, in liefde en kracht te kiezen voor uiterlijke vrijheid.

Deze inspiratiebundel met levensverhalen, inzichten en wijsheden en de aanvullende informatie over De Nieuwe Balans, de visie van Eveline van Dongen over bewust leven vanuit je hart, ondersteunt vrouwen op hun levenspad en helpt hen te leven vanuit hun vrouwelijke natuur.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eveline van Dongen
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789081317139
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
158

Pak mee!