De kuipkiller

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Rob Vente

Paperback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een nieuwe detective van Rob Vente. Rechercheur Fred Groen wordt voor grote problemen gesteld. Hij dient twee moorden op te lossen, raadselachtige gifmoorden gepleegd bij de Kuip. Pas na vele obstakels te hebben genomen, krijgt de speurder uiteindelijk de Kuipkiller te pakken.Net als bij 'Moord op de voetballer van het jaar' en 'Feyemoord' heeft ook Vente's derde detective Rotterdam als bruisend decor. In 'De Kuipkiller' worden spanning, humor en een verrassende plot samengebundeld tot een boeiend geheel.Omdat Feyenoord in het boek en in het leven van de auteur een grote rol speelt, is het eerste exemplaar van 'De Kuipkiller' voor clubicoon Gerard Meijer, die vijftig jaar lang voetballers onder handen nam en thans een aimabele ambassadeur van de vereniging is. Dit verhaal berust op fictie. Maar sommige personen die er in voorkomen, zijn levensecht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rob Vente
Uitgever
Coolegem Media
ISBN
9789491354298
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Een nieuwe detective van Rob Vente. Rechercheur Fred Groen wordt voor grote problemen gesteld. Hij dient twee moorden op te lossen, raadselachtige gifmoorden gepleegd bij de Kuip. Pas na vele obstakels te hebben genomen, krijgt de speurder uiteindelijk de Kuipkiller te pakken.
Net als bij 'Moord op de voetballer van het jaar' en 'Feyemoord' heeft ook Vente's derde detective Rotterdam als bruisend decor. In 'De Kuipkiller' worden spanning, humor en een verrassende plot samengebundeld tot een boeiend geheel.
Omdat Feyenoord in het boek en in het leven van de auteur een grote rol speelt, is het eerste exemplaar van 'De Kuipkiller' voor clubicoon Gerard Meijer, die vijftig jaar lang voetballers onder handen nam en thans een aimabele ambassadeur van de vereniging is.


Dit verhaal berust op fictie. Maar sommige personen die er in voorkomen, zijn levensecht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rob Vente
Uitgever
Coolegem Media
ISBN
9789491354298
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Pak mee!