De laatste dichters (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Christine Otten

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De laatste dichters is grillig, gewaagd, onvoorspelbaar en jazzy. Een wervelende roman, gebaseerd op de levens van een vergeten groep dichters die in de getto’s van Akron, Ohio, Detroit en New York leven. Christine Otten reisde drie maanden lang door de Verenigde Staten en sprak met de leden van The Last Poets, hun familieleden, betrokken dichters, vrienden en muzikanten. Het leverde bijzondere verhalen op die Otten sensueel en swingend verweeft in een roman die je in een ruk uitleest. Met beeldende pen beschrijft ze hun persoonlijke strijd, liefdes, bedwelmende seks en weet ze het funky rhythm van hun poëzie op indringende wijze over te brengen. De Nederlandse versie van The Great American Novel.‘Een zeer persoonlijk boek dat je via tal van personages een heel zintuiglijke en poëtische wereld binnenvoert.’ DE VOLKSKRANT‘Een waanzinnig boek.’ OOR‘Otten een geheel eigen vorm ontwikkeld voor het vertellen van een adembenemende saga. Play it Again, Christine!’ NRC HANDELSBLADChristine Otten is schrijver, journalist, performer. Met haar zinnelijke manier van schrijven trekt ze elk onderwerp naar zich toe – de grens tussen feit en fictie vervaagt in haar verhalen en reportages.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christine Otten
Uitgever
De Geus
ISBN
9789025437664
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2011
Bestandsgrootte
1791035 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De laatste dichters is grillig, gewaagd, onvoorspelbaar en jazzy. Een wervelende roman, gebaseerd op de levens van een vergeten groep dichters die in de getto’s van Akron, Ohio, Detroit en New York leven. Christine Otten reisde drie maanden lang door de Verenigde Staten en sprak met de leden van The Last Poets, hun familieleden, betrokken dichters, vrienden en muzikanten. Het leverde bijzondere verhalen op die Otten sensueel en swingend verweeft in een roman die je in een ruk uitleest. Met beeldende pen beschrijft ze hun persoonlijke strijd, liefdes, bedwelmende seks en weet ze het funky rhythm van hun poëzie op indringende wijze over te brengen. De Nederlandse versie van The Great American Novel.

‘Een zeer persoonlijk boek dat je via tal van personages een heel zintuiglijke en poëtische wereld binnenvoert.’ DE VOLKSKRANT
‘Een waanzinnig boek.’ OOR
‘Otten een geheel eigen vorm ontwikkeld voor het vertellen van een adembenemende saga. Play it Again, Christine!’ NRC HANDELSBLAD

Christine Otten is schrijver, journalist, performer. Met haar zinnelijke manier van schrijven trekt ze elk onderwerp naar zich toe – de grens tussen feit en fictie vervaagt in haar verhalen en reportages.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christine Otten
Uitgever
De Geus
ISBN
9789025437664
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2011
Bestandsgrootte
1791035 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig