De laatste patriarch (e-Book)

Prijs € 7,49

Niet beschikbaar

Najat El Hachmi

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De dochter van Mimoun, de patriarch uit de titel, vertelt het levensverhaal van haar vader: over Mimouns jeugd in een Marokkaans dorp tot aan Mimouns migratie naar Spanje. Mimoun ziet hoe de waarden waarmee hij is opgegroeid langzamerhand verdwijnen en houdt daar steeds sterker aan vast. Terwijl zijn dochter haar toevlucht zoekt in de cultuur van haar nieuwe moederland, raakt ze steeds meer verwijderd van haar vaders dromen.De laatste patriarch is een aangrijpende en soms choquerende roman over het leven tussen twee culturen.De laatste patriarch werd bekroond met de Catalaanse Ramon Llull Prize en de Franse Prix Ulysse du Premier Roman, en stond op de shortlist voor de Prix Méditerranée étranger en wordt in vele talen vertaald.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Najat El Hachmi
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044964073
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2011
Bestandsgrootte
748398 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De dochter van Mimoun, de patriarch uit de titel, vertelt het levensverhaal van haar vader: over Mimouns jeugd in een Marokkaans dorp tot aan Mimouns migratie naar Spanje. Mimoun ziet hoe de waarden waarmee hij is opgegroeid langzamerhand verdwijnen en houdt daar steeds sterker aan vast. Terwijl zijn dochter haar toevlucht zoekt in de cultuur van haar nieuwe moederland, raakt ze steeds meer verwijderd van haar vaders dromen.

De laatste patriarch is een aangrijpende en soms choquerende roman over het leven tussen twee culturen.
De laatste patriarch werd bekroond met de Catalaanse Ramon Llull Prize en de Franse Prix Ulysse du Premier Roman, en stond op de shortlist voor de Prix Méditerranée étranger en wordt in vele talen vertaald.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Najat El Hachmi
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044964073
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2011
Bestandsgrootte
748398 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig