De laatste straatmuzikant

Prijs € 9,95

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Ruth Lasters

Paperback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jaar na jaar lopen almaar meer mensen op straat met hoofdtelefoons. Twee straatmuzikanten leveren een gevecht tegen de plaag van de 'oortjes'. Tegen de mp3-spelers die hun muziek onhoorbaar maken.Zo veel luisteraars verliezen ze dagelijks aan de plaag, dat ze besluiten om op te treden. Voor het te laat is, voor de hele stad potdoof voor hen is en hun broodwinning onmogelijk wordt.De laatste straatmuzikant is een modern sprookje over wraak en moed. Over niet bij de pakken blijven zitten en over hoe de kijk op de situatie er heel soms niet toe doet, maar meestal allesbepalend is. Ruth Lasters (°1979) geeft les en schrijft columns, gedichten en romans. Haar eerste boeken wonnen de debuutprijs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ruth Lasters
Uitgever
Uitgeverij Vrijdag
ISBN
9789460012303
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

Jaar na jaar lopen almaar meer mensen op straat met hoofdtelefoons. Twee straatmuzikanten leveren een gevecht tegen de plaag van de 'oortjes'. Tegen de mp3-spelers die hun muziek onhoorbaar maken.
Zo veel luisteraars verliezen ze dagelijks aan de plaag, dat ze besluiten om op te treden. Voor het te laat is, voor de hele stad potdoof voor hen is en hun broodwinning onmogelijk wordt.

De laatste straatmuzikant is een modern sprookje over wraak en moed. Over niet bij de pakken blijven zitten en over hoe de kijk op de situatie er heel soms niet toe doet, maar meestal allesbepalend is.

Ruth Lasters (°1979) geeft les en schrijft columns, gedichten en romans. Haar eerste boeken wonnen de debuutprijs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ruth Lasters
Uitgever
Uitgeverij Vrijdag
ISBN
9789460012303
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Pak mee!