De laatste strohalm - grote letter uitgave

Prijs € 29,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Gerda van Wageningen

Paperback | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De welvarende boer Daniel Roodenburg heeft een goed huwelijk in gedachten voor zijn oudste dochter Sabina, maar het meisje is het niet eens met de keuze van haar vader. Lange tijd weet ze zich tegen zijn wil te verzetten, maar uiteindelijk moet ze toegeven en verlooft ze zich met de rijke boerenzoon Hendrik van Bressij, hoewel ze van een ander houdt.In haar huwelijk moet ze een zware strijd voeren en vindt ze maar weinig geluk, maar op het moment dat ze ook de laatste strohalm waaraan ze zich heeft vastgeklampt, lijkt te verliezen, neemt het leven een onverwachte wending...Gerda van Wageningen (1946) schreef in haar carrière meer dan 100 boeken en verkocht ruim 2,5 miljoen exemplaren. Ze is één van de meeste gelezen auteurs op dit moment.Uitgeverij Oorsprong brengt vier van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gerda van Wageningen
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461012029
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
396

Beschrijving

De welvarende boer Daniel Roodenburg heeft een goed huwelijk in gedachten voor zijn oudste dochter Sabina, maar het meisje is het niet eens met de keuze van haar vader. Lange tijd weet ze zich tegen zijn wil te verzetten, maar uiteindelijk moet ze toegeven en verlooft ze zich met de rijke boerenzoon Hendrik van Bressij, hoewel ze van een ander houdt.
In haar huwelijk moet ze een zware strijd voeren en vindt ze maar weinig geluk, maar op het moment dat ze ook de laatste strohalm waaraan ze zich heeft vastgeklampt, lijkt te verliezen, neemt het leven een onverwachte wending...


Gerda van Wageningen (1946) schreef in haar carrière meer dan 100 boeken en verkocht ruim 2,5 miljoen exemplaren. Ze is één van de meeste gelezen auteurs op dit moment.
Uitgeverij Oorsprong brengt vier van haar boeken als gecorrigeerde herdruk uit.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gerda van Wageningen
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461012029
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
396

Pak mee!