De leesclub (e-Book)

€ 9,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Laura de Koning

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De leesclub is de nieuwe feelgoodroman vol romantiek van Laura de Koning, voor alle fans van Jill Mansell en Sophie Kinsella. Eline en Renske zijn al sinds de basisschool bevriend. Ze delen een onstilbare leeshonger en op initiatief van Renske hebben ze een leesclub opgericht. Renske heeft net te horen gekregen dat ze het vervallen landhuis van een tante heeft geërfd, maar ze twijfelt of ze de erfenis wel kan en wil aannemen. De leesclubleden reageren enthousiast en bedenken zelfs een nieuwe bestemming: een landhuis voor lezers én schrijvers. Een plek waar lezers elkaar kunnen ontmoeten en schrijvers zich kunnen terugtrekken om aan een nieuw boek te werken. Renske en haar vriendinnen gaan aan de slag, en krijgen het tijdens de grote verbouwing te stellen met allerlei bouwperikelen, norse buurmannen en onbetrouwbare types. Zal het ze lukken hun droomplek te verwezenlijken?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Laura de Koning
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789026344534
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2019
Bestandsgrootte
3128536 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

De leesclub is de nieuwe feelgoodroman vol romantiek van Laura de Koning, voor alle fans van Jill Mansell en Sophie Kinsella.

Eline en Renske zijn al sinds de basisschool bevriend. Ze delen een onstilbare leeshonger en op initiatief van Renske hebben ze een leesclub opgericht. Renske heeft net te horen gekregen dat ze het vervallen landhuis van een tante heeft geërfd, maar ze twijfelt of ze de erfenis wel kan en wil aannemen. De leesclubleden reageren enthousiast en bedenken zelfs een nieuwe bestemming: een landhuis voor lezers én schrijvers. Een plek waar lezers elkaar kunnen ontmoeten en schrijvers zich kunnen terugtrekken om aan een nieuw boek te werken. Renske en haar vriendinnen gaan aan de slag, en krijgen het tijdens de grote verbouwing te stellen met allerlei bouwperikelen, norse buurmannen en onbetrouwbare types. Zal het ze lukken hun droomplek te verwezenlijken?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Laura de Koning
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789026344534
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2019
Bestandsgrootte
3128536 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256