De lente van Kasper Meier (e-Book)

Prijs € 12,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Ben Fergusson

EPUB met digitaal watermerk | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

IJzingwekkende thriller over de verwoestingen van de Tweede WereldoorlogTussen de ruïnes van het door de oorlog verwoeste Berlijn is Kasper Meiers grootste zorg overleven. Door te ruilen en te handelen op de zwarte markt probeert hij genoeg eten voor zichzelf en zijn oude vader bij elkaar te sprokkelen. Dan staat Eva opeens voor zijn deur. Ze vraagt om hulp bij de zoektocht naar een Britse soldaat die haar vriendin zwanger zou hebben gemaakt. Als Kasper zijn medewerking weigert, dreigt Eva al zijn geheimen te onthullen en sleurt ze hem mee in een sinistere klopjacht op de Britse soldaten.Ben Fergusson is schrijver, redacteur en vertaler. Zijn korte verhaal Berlijn stond op de shortlist van de Bridport Prize en hij werd door Sarah Waters geprezen om zijn 'prachtige en nauwkeurige proza'. Ben Fergusson woont in Londen, maar schreef zijn debuut De lente van Kasper Meier in Berlijn, waar hij vier jaar woonde en werkte.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ben Fergusson
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044343243
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2014
Bestandsgrootte
859841 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
310

Beschrijving

IJzingwekkende thriller over de verwoestingen van de Tweede Wereldoorlog

Tussen de ruïnes van het door de oorlog verwoeste Berlijn is Kasper Meiers grootste zorg overleven. Door te ruilen en te handelen op de zwarte markt probeert hij genoeg eten voor zichzelf en zijn oude vader bij elkaar te sprokkelen. Dan staat Eva opeens voor zijn deur. Ze vraagt om hulp bij de zoektocht naar een Britse soldaat die haar vriendin zwanger zou hebben gemaakt. Als Kasper zijn medewerking weigert, dreigt Eva al zijn geheimen te onthullen en sleurt ze hem mee in een sinistere klopjacht op de Britse soldaten.

Ben Fergusson is schrijver, redacteur en vertaler. Zijn korte verhaal Berlijn stond op de shortlist van de Bridport Prize en hij werd door Sarah Waters geprezen om zijn 'prachtige en nauwkeurige proza'. Ben Fergusson woont in Londen, maar schreef zijn debuut De lente van Kasper Meier in Berlijn, waar hij vier jaar woonde en werkte.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ben Fergusson
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044343243
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2014
Bestandsgrootte
859841 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
310