De madonna van de bergen (e-Book)

€ 9,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Elise Valmorbida

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De madonna van de bergen van Elise Valmorbida is een meeslepende roman vol couleur locale over een vrouw en haar gezin op het Italiaanse platteland rond de Tweede Wereldoorlog. De madonna van de bergen is een epische familiesaga voor de lezers van Elena Ferrante. Maria Vittoria is vijfentwintig wanneer haar vader thuiskomt met de man die haar echtgenoot zal worden. Het is 1923, en Maria is blij dat ze kan trouwen en haar ouderlijk huis in een klein dorpje nabij Venetië kan verlaten, met zelfgeborduurd beddengoed en een Mariabeeldje. Ze krijgt vijf kinderen en werkt met haar man in hun eigen winkeltje. Maar haar leven blijkt minder overzichtelijk dan ze had verwacht: barre tijden breken aan in het bergdorp. Je moet voorzichtig zijn, omdat onder het fascisme de regels bijna dagelijks veranderen. Maria beschermt koste wat kost haar gezin tegen de gevaren van buitenaf.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elise Valmorbida
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789026346224
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2019
Bestandsgrootte
3265203 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
329

Beschrijving

De madonna van de bergen van Elise Valmorbida is een meeslepende roman vol couleur locale over een vrouw en haar gezin op het Italiaanse platteland rond de Tweede Wereldoorlog.

De madonna van de bergen is een epische familiesaga voor de lezers van Elena Ferrante. Maria Vittoria is vijfentwintig wanneer haar vader thuiskomt met de man die haar echtgenoot zal worden. Het is 1923, en Maria is blij dat ze kan trouwen en haar ouderlijk huis in een klein dorpje nabij Venetië kan verlaten, met zelfgeborduurd beddengoed en een Mariabeeldje. Ze krijgt vijf kinderen en werkt met haar man in hun eigen winkeltje. Maar haar leven blijkt minder overzichtelijk dan ze had verwacht: barre tijden breken aan in het bergdorp. Je moet voorzichtig zijn, omdat onder het fascisme de regels bijna dagelijks veranderen. Maria beschermt koste wat kost haar gezin tegen de gevaren van buitenaf.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elise Valmorbida
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789026346224
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2019
Bestandsgrootte
3265203 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
329