De marionet (e-Book)

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Tomas Ross

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat zou er gebeurd zijn als Pim Fortuyn de aanslag op 6 mei 2002 had overleefd? Op 6 mei 2002 ontsnapt Pim Fortuyn op het Mediapark in Hilversum aan een laffe aanslag. Na behandeling van zijn verwondingen, reist de immens populaire politicus volgens plan door naar het Oranje Hotel in Leeuwarden, waar zijn aanhangers hem als een martelaar toejuichen. Negen dagen later behaalt de Lijst Pim Fortuyn de grootste verkiezingswinst ooit. Met 43 zetels is de LPF in één klap groter dan alle andere partijen, en nog geen maand later heeft Nederland een nieuw kabinet. Het tijdperk Fortuyn is begonnen. Al snel wordt duidelijk dat Fortuyns slogan 'Ik zeg wat ik denk, ik doe wat ik zeg' geen loze woorden zijn. Maar terwijl persfotograaf Lex speurt naar de dader van de aanslag wordt langzaam duidelijk wie Nederland werkelijk regeert en waarom.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tomas Ross
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023454267
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
838199 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
324

Beschrijving

Wat zou er gebeurd zijn als Pim Fortuyn de aanslag op 6 mei 2002 had overleefd?

Op 6 mei 2002 ontsnapt Pim Fortuyn op het Mediapark in Hilversum aan een laffe aanslag. Na behandeling van zijn verwondingen, reist de immens populaire politicus volgens plan door naar het Oranje Hotel in Leeuwarden, waar zijn aanhangers hem als een martelaar toejuichen.
Negen dagen later behaalt de Lijst Pim Fortuyn de grootste verkiezingswinst ooit. Met 43 zetels is de LPF in één klap groter dan alle andere partijen, en nog geen maand later heeft Nederland een nieuw kabinet. Het tijdperk Fortuyn is begonnen. Al snel wordt duidelijk dat Fortuyns slogan 'Ik zeg wat ik denk, ik doe wat ik zeg' geen loze woorden zijn. Maar terwijl persfotograaf Lex speurt naar de dader van de aanslag wordt langzaam duidelijk wie Nederland werkelijk regeert en waarom.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tomas Ross
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023454267
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
838199 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
324