De midlifeclub

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Karin Belt

Paperback | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De midlifeclub van Karin Belt is een spannende roman over vier Vinex-vrouwen, een motorvakantie en een verdwenen vriendin. Femke Harbers verhuist met haar gezin naar een Vinex-wijk waar ze bevriend raakt met een stel intrigerende vrouwen: de midlifeclub. De vriendinnen gaan jaarlijks op motorvakantie naar Frankrijk en dit jaar mag Femke mee. Gaandeweg blijkt dat Femke de plaats inneemt van vriendin nummer vier, die spoorloos is verdwenen. Wie is deze Hazel en wat is er met haar gebeurd? De midlifeclub, het debuut van Karin Belt, is niet alleen een herkenbaar verhaal over vrouwelijke krachten en wijsheden die zich openbaren rond de veertig, maar ook een wervelende motor-roadtrip met een bloedstollende ontknoping. Voor lezers van De dinsdagvrouwen en Zadelpijn en ander damesleed.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karin Belt
Uitgever
Artemis & Co
ISBN
9789047204350
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De midlifeclub van Karin Belt is een spannende roman over vier Vinex-vrouwen, een motorvakantie en een verdwenen vriendin. Femke Harbers verhuist met haar gezin naar een Vinex-wijk waar ze bevriend raakt met een stel intrigerende vrouwen: de midlifeclub.

De vriendinnen gaan jaarlijks op motorvakantie naar Frankrijk en dit jaar mag Femke mee. Gaandeweg blijkt dat Femke de plaats inneemt van vriendin nummer vier, die spoorloos is verdwenen. Wie is deze Hazel en wat is er met haar gebeurd?

De midlifeclub, het debuut van Karin Belt, is niet alleen een herkenbaar verhaal over vrouwelijke krachten en wijsheden die zich openbaren rond de veertig, maar ook een wervelende motor-roadtrip met een bloedstollende ontknoping.
Voor lezers van De dinsdagvrouwen en Zadelpijn en ander damesleed.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karin Belt
Uitgever
Artemis & Co
ISBN
9789047204350
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!