De mond gesnoerd

Prijs € 12,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Karen Rose

Paperback | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vier studenten stichten brand in een leegstaand gebouw. Wanneer ze in De mond gesnoerd van Karen Rose tot hun verbijstering een meisje op de bovenste verdieping in paniek op het raam zien bonken, realiseren ze zich wat ze hebben aangericht en slaan ze op de vlucht. Wat ze niet weten is dat iemand hen gadeslaat. Het is aan rechercheur Olivia Sutherland en brandweerman David Hunter om de brandstichters op te sporen. Tijdens het onderzoek stuiten ze op nóg een sinistere zaak: een moordenaar die studenten afperst en hen vervolgens genadeloos afslacht. Al snel zien ze en verband tussen beide zaken en voeren ze een race tegen de klok om de moordenaar te pakken, voordat hij meer slachtoffers maakt.Karen Rose op haar best! Voor de lezers van Karin Slaughter en Tess Gerritsen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karen Rose
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026136023
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
512

Beschrijving

Vier studenten stichten brand in een leegstaand gebouw. Wanneer ze in De mond gesnoerd van Karen Rose tot hun verbijstering een meisje op de bovenste verdieping in paniek op het raam zien bonken, realiseren ze zich wat ze hebben aangericht en slaan ze op de vlucht. Wat ze niet weten is dat iemand hen gadeslaat. Het is aan rechercheur Olivia Sutherland en brandweerman David Hunter om de brandstichters op te sporen.

Tijdens het onderzoek stuiten ze op nóg een sinistere zaak: een moordenaar die studenten afperst en hen vervolgens genadeloos afslacht. Al snel zien ze en verband tussen beide zaken en voeren ze een race tegen de klok om de moordenaar te pakken, voordat hij meer slachtoffers maakt.

Karen Rose op haar best! Voor de lezers van Karin Slaughter en Tess Gerritsen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karen Rose
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026136023
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
512

Pak mee!