De nacht van Lolita

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Rob Waumans

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lou zal hem nooit meer loslaten - dat is een zekerheid in het leven van Luc Franzen. Ook niet bij het schrijven aan zijn droomdebuut: De nacht van Lolita. Luc zit regelmatig in het café. Hij zit er met zijn vrienden Meijer, de bekende volkszanger, en Arthur, de beste schrijver van het land. Hoe vaker hij er komt en hoe meer hij drinkt, des te pijnlijker wordt duidelijk dat hij zijn verleden onder ogen zal moeten komen voordat hij in staat zal zijn om de roman te voltooien.Wat heeft zijn vriendin Lou met hem gedaan? Wat heeft hij eigenlijk met Lou gedaan? Waarom is hij niet in staat haar zijn liefde te verklaren? 'De nacht van Lolita' is een verhaal over een man die durft te dromen, maar die zijn oude nachtmerries niet kwijt kan raken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rob Waumans
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789025441555
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Lou zal hem nooit meer loslaten - dat is een zekerheid in het leven van Luc Franzen. Ook niet bij het schrijven aan zijn droomdebuut: De nacht van Lolita.
Luc zit regelmatig in het café. Hij zit er met zijn vrienden Meijer, de bekende volkszanger, en Arthur, de beste schrijver van het land. Hoe vaker hij er komt en hoe meer hij drinkt, des te pijnlijker wordt duidelijk dat hij zijn verleden onder ogen zal moeten komen voordat hij in staat zal zijn om de roman te voltooien.
Wat heeft zijn vriendin Lou met hem gedaan? Wat heeft hij eigenlijk met Lou gedaan? Waarom is hij niet in staat haar zijn liefde te verklaren? 'De nacht van Lolita' is een verhaal over een man die durft te dromen, maar die zijn oude nachtmerries niet kwijt kan raken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rob Waumans
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789025441555
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!