De Oktoberlijst (e-Book)

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jeffery Deaver

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ingenieuzer dan Memento en spannender dan Baldacci  Gabriela zit in een appartement in Manhattan en kijkt op de klok. Haar dochter is ontvoerd. Ze heeft een schotwond. Ze heeft iemand vermoord. De politie zit haar op de hielen. En ze zit midden in zenuwslopende onderhandelingen met de meedogenloze ontvoerder van haar dochter. Zijn eisen: de Oktoberlijst en een grote som geld. Dan gaat de deurbel…  Dat is het einde van het verhaal van Gabriela – en het ijzingwekkende begin van de nieuwe stand-alone van Jeffery Deaver. Scène voor scène onthult hij welke feiten Gabriela naar de bloedstollende climax van haar verhaal hebben gevoerd. Vanaf het bittere einde, terug naar het begin.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeffery Deaver
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789000331772
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2013
Bestandsgrootte
4568109 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ingenieuzer dan Memento en spannender dan Baldacci 

Gabriela zit in een appartement in Manhattan en kijkt op de klok. Haar dochter is ontvoerd. Ze heeft een schotwond. Ze heeft iemand vermoord. De politie zit haar op de hielen. En ze zit midden in zenuwslopende onderhandelingen met de meedogenloze ontvoerder van haar dochter. Zijn eisen: de Oktoberlijst en een grote som geld. Dan gaat de deurbel… 

Dat is het einde van het verhaal van Gabriela – en het ijzingwekkende begin van de nieuwe stand-alone van Jeffery Deaver. Scène voor scène onthult hij welke feiten Gabriela naar de bloedstollende climax van haar verhaal hebben gevoerd. Vanaf het bittere einde, terug naar het begin.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeffery Deaver
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789000331772
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2013
Bestandsgrootte
4568109 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig