De omen machine

Prijs € 27,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Terry Goodkind

Hardback | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met zijn magistrale epos De Wetten van de Magie wist Terry Goodkind wereldwijd miljoenen lezers aan zich te binden. In de boeken van Richard & Kahlan vervolgt Goodkind de belevenissen van de hoofdrolspelers uit De Wetten: de avonturier Richard Rahl, de Zoeker, en zijn geliefde Kahlan Amnell.Diep onder de grond wordt een mysterieuze machine aangetroffen, die alarmerende doemvoorspellingen begint uit te zenden. Terwijl de magiër Zedd een manier probeert te vinden om het sinistere apparaat uit te schakelen, produceert de machine een omen waarbij Richard en Kahlan betrokken zijn - een profetie die onherroepelijk zal uitkomen. Als de dag des onheils nadert, onthult de machine dat hij de mogelijkheid heeft de voorspelling teniet te doen. Dat wil zeggen, in ruil voor een onmogelijke eis.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Terry Goodkind
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024551453
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
480

Beschrijving

Met zijn magistrale epos De Wetten van de Magie wist Terry Goodkind wereldwijd miljoenen lezers aan zich te binden. In de boeken van Richard & Kahlan vervolgt Goodkind de belevenissen van de hoofdrolspelers uit De Wetten: de avonturier Richard Rahl, de Zoeker, en zijn geliefde Kahlan Amnell.
Diep onder de grond wordt een mysterieuze machine aangetroffen, die alarmerende doemvoorspellingen begint uit te zenden. Terwijl de magiër Zedd een manier probeert te vinden om het sinistere apparaat uit te schakelen, produceert de machine een omen waarbij Richard en Kahlan betrokken zijn - een profetie die onherroepelijk zal uitkomen. Als de dag des onheils nadert, onthult de machine dat hij de mogelijkheid heeft de voorspelling teniet te doen. Dat wil zeggen, in ruil voor een onmogelijke eis.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Terry Goodkind
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024551453
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
480

Pak mee!