De ongeschreven wet De 11e wet van de magie

Prijs € 27,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Terry Goodkind

Hardback | Mei 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

DE ELFDE WET VAN DE MAGIE, DE LAATSTE...De Wetten van de Magie begon met de Eerste Wet. Dit epos, dat door de jaren heen miljoenen lezers aan zich wist te binden, wordt nu besloten met de Laatste Wet: de Wet der Wetten, de Ongeschreven Wet die sinds de dageraad van de geschiedenis niet meer is uitgesproken. Niet alleen is de ontknoping van dit daverende slotakkoord uitzonderlijk spannend, alle laatste vragen worden erdoor beantwoord.De toekomst van de laatste vrije mensen is in inktzwarte duisternis gehuld, ze staan op het punt door het kwaad te worden overweldigd en zijn onmachtig het ontstaan van een wrede nieuwe wereld te voorkomen. En Richard? Hij gaat zwaar gebukt onder het besef dat zelfs hij machteloos is. Bovendien moet hij leren leven met een extra last: het feit dat hij niet alles mag vertellen aan de enige vrouw van wie hij zielsveel houdt, de vrouw die hij heeft verloren... Kahlan.Het enige wat vaststaat, is dat bij het aanbreken van de nieuwe dageraad de wereld voorgoed veranderd zal zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Terry Goodkind
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024528257
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
671

Beschrijving

DE ELFDE WET VAN DE MAGIE, DE LAATSTE...

De Wetten van de Magie begon met de Eerste Wet. Dit epos, dat door de jaren heen miljoenen lezers aan zich wist te binden, wordt nu besloten met de Laatste Wet: de Wet der Wetten, de Ongeschreven Wet die sinds de dageraad van de geschiedenis niet meer is uitgesproken. Niet alleen is de ontknoping van dit daverende slotakkoord uitzonderlijk spannend, alle laatste vragen worden erdoor beantwoord.

De toekomst van de laatste vrije mensen is in inktzwarte duisternis gehuld, ze staan op het punt door het kwaad te worden overweldigd en zijn onmachtig het ontstaan van een wrede nieuwe wereld te voorkomen. En Richard? Hij gaat zwaar gebukt onder het besef dat zelfs hij machteloos is. Bovendien moet hij leren leven met een extra last: het feit dat hij niet alles mag vertellen aan de enige vrouw van wie hij zielsveel houdt, de vrouw die hij heeft verloren... Kahlan.

Het enige wat vaststaat, is dat bij het aanbreken van de nieuwe dageraad de wereld voorgoed veranderd zal zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Terry Goodkind
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024528257
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
671

Pak mee!