De onschuldige slaap (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Karen Perry

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tanger. Harry wil zijn vrouw Robin verrassen met een etentje. Hij is alleen thuis met hun zoontje Dillon. Maar dan bedenkt hij dat hij Robins verjaardagscadeau in het café om de hoek vergeten is en hij rent éven de deur uit om het te halen. Terwijl hij weg is wordt hun huis met de grond gelijk gemaakt door een aardbeving en Dillons lichaam wordt nooit gevonden. Vijf jaar later. Harry en Robin hebben een nieuw leven opgebouwd in Dublin. Harry timmert hard aan de weg als kunstenaar en Robin heeft net ontdekt dat ze weer zwanger is. Maar dan ziet Harry op straat een jongen lopen die het evenbeeld is van hun zoon en worden ze weer het verleden ingezogen. Was het echt Dillon? Of heeft hij het zich verbeeld?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karen Perry
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402302271
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
774684 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
252

Beschrijving

Tanger. Harry wil zijn vrouw Robin verrassen met een etentje. Hij is alleen thuis met hun zoontje Dillon. Maar dan bedenkt hij dat hij Robins verjaardagscadeau in het café om de hoek vergeten is en hij rent éven de deur uit om het te halen. Terwijl hij weg is wordt hun huis met de grond gelijk gemaakt door een aardbeving en Dillons lichaam wordt nooit gevonden.

Vijf jaar later. Harry en Robin hebben een nieuw leven opgebouwd in Dublin. Harry timmert hard aan de weg als kunstenaar en Robin heeft net ontdekt dat ze weer zwanger is. Maar dan ziet Harry op straat een jongen lopen die het evenbeeld is van hun zoon en worden ze weer het verleden ingezogen. Was het echt Dillon? Of heeft hij het zich verbeeld?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karen Perry
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402302271
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
774684 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
252