De ontdekking

roman

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Dan Walsh

Paperback | April 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Na het overlijden van zijn opa erft Michael - schrijver in spe de villa van zijn grootvader. Deze villa is altijd al zijn droomhuis geweest, met zijn veranda, grote oprit en, voor Michael erg belangrijk, opa's schrijfkamer. Michael droomt ervan om op een dag in zijn grootvaders voetsporen te treden. Zijn opa was een bestsellerauteur. Kort na de verhuizing ontdekt Michael een ongepubliceerd manuscript in de schrijfkamer van zijn opa. Alles wijst erop dat het de bedoeling was dat hij dit zou vinden. Algauw is Michael verdiept in een bijzonder verhaal over spionage en sabotage ... Walsh neemt een onbekend aspect van de Tweede Wereldoorlog en werkt dit uit tot een knap geschreven roman, die zowel boeiend, spannend als ontroerend is. De ontdekking is een verhaal dat je absoluut bijblijft!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dan Walsh
Uitgever
't Gulden Boek (CBC)
ISBN
9789033633096
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
350

Beschrijving

Na het overlijden van zijn opa erft Michael - schrijver in spe de villa van zijn grootvader. Deze villa is altijd al zijn droomhuis geweest, met zijn veranda, grote oprit en, voor Michael erg belangrijk, opa's schrijfkamer. Michael droomt ervan om op een dag in zijn grootvaders voetsporen te treden. Zijn opa was een bestsellerauteur.
Kort na de verhuizing ontdekt Michael een ongepubliceerd manuscript in de schrijfkamer van zijn opa. Alles wijst erop dat het de bedoeling was dat hij dit zou vinden. Algauw is Michael verdiept in een bijzonder verhaal over spionage en sabotage ...

Walsh neemt een onbekend aspect van de Tweede Wereldoorlog en werkt dit uit tot een knap geschreven roman, die zowel boeiend, spannend als ontroerend is. De ontdekking is een verhaal dat je absoluut bijblijft!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dan Walsh
Uitgever
't Gulden Boek (CBC)
ISBN
9789033633096
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
350

Pak mee!