De ontsnapping en duivels goud (pakket 10 ex.)

Prijs € 39,50

Uitverkocht

Steve Berry

Paperback | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De ontsnappingCassiopeía Vitt reist door het Rilagebergte in Bulgarije, op zoek naar een verborgen schat van uiterst zeldzame voorwerpen van een verloren gegane beschaving. Als haar aanwezigheid in het gebied wordt ontdekt door een schimmige groep Russen die daar in het geheim grondstoffen wint, is ze haar leven niet meer zeker. Ze moet ontsnappen, maar wie kan ze vertrouwen? Haar leven hangt af van de keuzes die ze maakt...Duivels goudJonathan Wyatt is een huurling met een geheime agenda. Hij heeft zojuist al zijn schepen achter zich verbrand en bereidt zich in een Zuid-Amerikaans dorpje voor op een langverwachte confrontatie met twee vijanden. Tijdens zijn verblijf doet hij echter een ontdekking die voortvloeit uit de gruwelen van de Tweede Wereldoorlog: het verbijsterende feit van een geheim kind van Eva braun en een fortuin aan verloren goud.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Steve Berry
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026133237
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
143

Beschrijving

De ontsnapping
Cassiopeía Vitt reist door het Rilagebergte in Bulgarije, op zoek naar een verborgen schat van uiterst zeldzame voorwerpen van een verloren gegane beschaving. Als haar aanwezigheid in het gebied wordt ontdekt door een schimmige groep Russen die daar in het geheim grondstoffen wint, is ze haar leven niet meer zeker. Ze moet ontsnappen, maar wie kan ze vertrouwen? Haar leven hangt af van de keuzes die ze maakt...

Duivels goud
Jonathan Wyatt is een huurling met een geheime agenda. Hij heeft zojuist al zijn schepen achter zich verbrand en bereidt zich in een Zuid-Amerikaans dorpje voor op een langverwachte confrontatie met twee vijanden. Tijdens zijn verblijf doet hij echter een ontdekking die voortvloeit uit de gruwelen van de Tweede Wereldoorlog: het verbijsterende feit van een geheim kind van Eva braun en een fortuin aan verloren goud.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Steve Berry
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026133237
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
143

Pak mee!