De oorsprong (e-Book)

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Diana Gabaldon

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Speciaal voor de feestdagen; het perfecte cadeau voor de vele trouwe fans én een goede instap voor nieuwe lezers De immens populaire tv-serie Outlander, nu te zien op Netflix, is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon Jamie Frasers hart en lijf doen pijn nadat zijn vader is overleden en hij het zwaar aan de stok heeft gehad met de Engelsen. Op het Franse platteland wordt hij herenigd met zijn oude vriend Ian Murray. Beiden hebben hun eigen redenen om niet snel naar Schotland terug te keren en besluiten het geluk voorlopig ergens anders te zoeken. Jamies liefdesleven krijgt een enorme boost als hij voor een joodse dokter gaat werken. De twee vrienden krijgen de opdracht twee waardevolle schatten naar Parijs te brengen: een oud gebedenboek én zijn kleindochter, die daar is uitgehuwelijkt. Jamie en Ian vallen allebei voor de beeldschone Rebekah, maar beseffen niet wat de consequenties van hun gevoelens zijn totdat het te laat is. De oorsprong speelt zich af vóór De reiziger-serie en geeft een kijkje in het leven van de jonge Jamie Fraser. Bevat de eerste drie hoofdstukken van De reiziger. De pers over de Reiziger-serie‘Een indrukwekkend verhaal over liefde en trouw en een keuze die je hart kan breken.’ The Globe and Mail‘Spannend en ontroerend en romantisch.’ Boekgrrls.nl ‘Een fascinerende historische roman, waarin de auteur liefde, seks, romantiek, spanning en avontuur tot een boeiend geheel heeft samengevoegd.’ NBD Biblion ‘Op elke pagina komt de geschiedenis op een heerlijke manier tot leven.’ New York Daily News

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Diana Gabaldon
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402307719
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2016
Bestandsgrootte
1916801 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Speciaal voor de feestdagen; het perfecte cadeau voor de vele trouwe fans én een goede instap voor nieuwe lezers

De immens populaire tv-serie Outlander, nu te zien op Netflix, is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon

Jamie Frasers hart en lijf doen pijn nadat zijn vader is overleden en hij het zwaar aan de stok heeft gehad met de Engelsen. Op het Franse platteland wordt hij herenigd met zijn oude vriend Ian Murray. Beiden hebben hun eigen redenen om niet snel naar Schotland terug te keren en besluiten het geluk voorlopig ergens anders te zoeken.

Jamies liefdesleven krijgt een enorme boost als hij voor een joodse dokter gaat werken. De twee vrienden krijgen de opdracht twee waardevolle schatten naar Parijs te brengen: een oud gebedenboek én zijn kleindochter, die daar is uitgehuwelijkt. Jamie en Ian vallen allebei voor de beeldschone Rebekah, maar beseffen niet wat de consequenties van hun gevoelens zijn totdat het te laat is.

De oorsprong speelt zich af vóór De reiziger-serie en geeft een kijkje in het leven van de jonge Jamie Fraser. Bevat de eerste drie hoofdstukken van De reiziger.


De pers over de Reiziger-serie

‘Een indrukwekkend verhaal over liefde en trouw en een keuze die je hart kan breken.’ The Globe and Mail

‘Spannend en ontroerend en romantisch.’ Boekgrrls.nl

‘Een fascinerende historische roman, waarin de auteur liefde, seks, romantiek, spanning en avontuur tot een boeiend geheel heeft samengevoegd.’ NBD Biblion

‘Op elke pagina komt de geschiedenis op een heerlijke manier tot leven.’ New York Daily News

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Diana Gabaldon
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402307719
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2016
Bestandsgrootte
1916801 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig