De orde van de Sanguines 1 - In bloed geschreven

Prijs € 21,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

James Rollins, Rebecca Cantrell

Paperback | Juli 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 37 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

IN BLOED GESCHREVEN - James RollinsEen explosieve onthulling van een geheime geschiedenisEen verwoestende aardbeving in Masada, Israël, brengt een onbekende graftombe aan het licht. In de tombe wordt het gekruisigde en gemummificeerde lichaam van een jong meisje aangetroffen. Drie deskundigen gaan op pad om de ontdekking te onderzoeken: forensisch expert Jordan Stone, archeologe Erin Granger en Rhun Korza, een Vaticaanse priester.Maar na een brute aanval op het tempelcomplex moeten de drie rennen voor hun leven en datgene vinden wat ooit werd bewaard in de sarcofaag van de tombe: een boek. Een handgeschreven testament van Christus zelf, dat volgens onofficiële bronnen het geheim van zijn goddelijkheid prijsgeeft.Langs eeuwenoude ruïnes en prachtige kerken gaat het trio op zoek naar een geheime geschiedenis van meer dan duizend jaar. Maar wees gewaarschuwd: sommige boeken zouden nooit gevonden mogen worden...In deze nieuwe samenwerking van bestsellerauteur James Rollins en Rebecca Cantrell wordt Rollins' talent voor messcherpe wetenschap en historische mysteries gecombineerd met Cantrells talent voor angstaanjagende thrillers. Dit alles samengebald in een episch verhaal over een eeuwenoude orde en de jacht op een mysterieus boek, beter bekend als het bloedevangelie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
James Rollins, Rebecca Cantrell
Uitgever
Luitingh
ISBN
9789024540167
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
448

Beschrijving

IN BLOED GESCHREVEN - James Rollins


Een explosieve onthulling van een geheime geschiedenis


Een verwoestende aardbeving in Masada, Israël, brengt een onbekende graftombe aan het licht. In de tombe wordt het gekruisigde en gemummificeerde lichaam van een jong meisje aangetroffen. Drie deskundigen gaan op pad om de ontdekking te onderzoeken: forensisch expert Jordan Stone, archeologe Erin Granger en Rhun Korza, een Vaticaanse priester.


Maar na een brute aanval op het tempelcomplex moeten de drie rennen voor hun leven en datgene vinden wat ooit werd bewaard in de sarcofaag van de tombe: een boek. Een handgeschreven testament van Christus zelf, dat volgens onofficiële bronnen het geheim van zijn goddelijkheid prijsgeeft.


Langs eeuwenoude ruïnes en prachtige kerken gaat het trio op zoek naar een geheime geschiedenis van meer dan duizend jaar. Maar wees gewaarschuwd: sommige boeken zouden nooit gevonden mogen worden...


In deze nieuwe samenwerking van bestsellerauteur James Rollins en Rebecca Cantrell wordt Rollins' talent voor messcherpe wetenschap en historische mysteries gecombineerd met Cantrells talent voor angstaanjagende thrillers. Dit alles samengebald in een episch verhaal over een eeuwenoude orde en de jacht op een mysterieus boek, beter bekend als het bloedevangelie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
James Rollins, Rebecca Cantrell
Uitgever
Luitingh
ISBN
9789024540167
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
448

Pak mee!