De pinguïnlessen (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Tom Michell

EPUB met digitaal watermerk | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Begin jaren zeventig reist de jonge Engelsman Tom Michell naar Argentinië, waar hij een baan heeft gevonden als leraar op een prestigieuze kostschool. Hij verheugt zich op de eindeloze zomervakanties: met een motorfiets wil hij Zuid-Amerika ontdekken. Maar alles verandert wanneer hij op het strand van Uruguay een met olie besmeurde pinguïn vindt. Tom besluit de pinguïn te redden en neemt hem mee naar zijn smetteloze appartement, waar hij het arme beest weer oplapt. Als hij de pinguïn terugbrengt naar het strand wil het dier hem niet meer verlaten. Er zit niks anders op: Tom neemt de aandoenlijke pinguïn, die hij Juan Salvador noemt, mee naar de kostschool, waar de vrolijke vogel ieders hart verovert. De pinguïnlessen is het waargebeurde en hartverwarmende verhaal over een uitzonderlijke vriendschap tussen een mens en een dier.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tom Michell
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400406612
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2015
Bestandsgrootte
1144096 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
197

Beschrijving

Begin jaren zeventig reist de jonge Engelsman Tom Michell naar Argentinië, waar hij een baan heeft gevonden als leraar op een prestigieuze kostschool. Hij verheugt zich op de eindeloze zomervakanties: met een motorfiets wil hij Zuid-Amerika ontdekken. Maar alles verandert wanneer hij op het strand van Uruguay een met olie besmeurde pinguïn vindt. Tom besluit de pinguïn te redden en neemt hem mee naar zijn smetteloze appartement, waar hij het arme beest weer oplapt. Als hij de pinguïn terugbrengt naar het strand wil het dier hem niet meer verlaten. Er zit niks anders op: Tom neemt de aandoenlijke pinguïn, die hij Juan Salvador noemt, mee naar de kostschool, waar de vrolijke vogel ieders hart verovert.

De pinguïnlessen is het waargebeurde en hartverwarmende verhaal over een uitzonderlijke vriendschap tussen een mens en een dier.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tom Michell
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400406612
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2015
Bestandsgrootte
1144096 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
197