De recepten van mijn vader (e-Book)

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jacky Durand

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Chef Henri werkt al bijna zijn hele leven als kok en zijn bistro Le Relais Fleuri is zeer geliefd vanwege de bijzondere gerechten die er worden geserveerd. Henri's zoon Julien groeit op in het restaurant en wil als hij groot is niets liever dan in Le Relais Fleuri werken. Zijn vader wil daar niets van weten, hij zou graag zien dat zijn zoon gaat studeren en een makkelijker leven krijgt. Le Relais Fleuri zal na zijn pensioen moeten sluiten. Dan raakt Henri onverwacht ernstig ziek. Julien besluit toch een poging te doen om de bistro open te houden. Er is een probleem: chef Henri schreef zijn beroemde recepten op in een schrift dat nergens te vinden is. Julien gaat op zoek naar de recepten van zijn vader, maar kan niet vermoeden welke geheimen uit het verleden hij zal blootleggen.De recepten van mijn vader is een aangrijpende liefdesverklaring aan de twee belangrijkste dingen in het leven: eten en familie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jacky Durand
Uitgever
Cargo
ISBN
9789403190808
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
948948 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Chef Henri werkt al bijna zijn hele leven als kok en zijn bistro Le Relais Fleuri is zeer geliefd vanwege de bijzondere gerechten die er worden geserveerd. Henri's zoon Julien groeit op in het restaurant en wil als hij groot is niets liever dan in Le Relais Fleuri werken. Zijn vader wil daar niets van weten, hij zou graag zien dat zijn zoon gaat studeren en een makkelijker leven krijgt. Le Relais Fleuri zal na zijn pensioen moeten sluiten. Dan raakt Henri onverwacht ernstig ziek. Julien besluit toch een poging te doen om de bistro open te houden. Er is een probleem: chef Henri schreef zijn beroemde recepten op in een schrift dat nergens te vinden is. Julien gaat op zoek naar de recepten van zijn vader, maar kan niet vermoeden welke geheimen uit het verleden hij zal blootleggen.

De recepten van mijn vader is een aangrijpende liefdesverklaring aan de twee belangrijkste dingen in het leven: eten en familie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jacky Durand
Uitgever
Cargo
ISBN
9789403190808
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
948948 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208