De redding (e-Book)

Door de sterke band tussen Denise en haar zoontje lijkt er geen plaats te zijn voor de liefde. Of toch wel?

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book

Nicholas Sparks

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als je niemand meer vertrouwd, kun je de liefde dan weer toelaten? Denise Holton is een jonge, alleenstaande moeder. Haar zoontje Kyle heeft een ernstige leerstoornis: hoewel hij vier jaar is, kan hij nog nauwelijks praten. Denise zet alles opzij voor haar kind en om hem zo goed mogelijk te begeleiden heeft ze gekozen voor een teruggetrokken bestaan. Als Denise en Kyle tijdens een noodweer een auto-ongeluk krijgen, worden ze gered door Taylor McAden. Taylor weet als eerste een bres te slaan in de muur die Denise om zichzelf en haar kind heeft opgetrokken, maar naarmate hun relatie serieuzer wordt, sluit Taylor zich steeds meer voor haar af. Wat is er in Taylors verleden gebeurd dat hij de liefde niet meer durft toe te laten in zijn hart en in zijn leven?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nicholas Sparks
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402311372
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2019
Bestandsgrootte
994489 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
275

Beschrijving

Als je niemand meer vertrouwd, kun je de liefde dan weer toelaten?

Denise Holton is een jonge, alleenstaande moeder. Haar zoontje Kyle heeft een ernstige leerstoornis: hoewel hij vier jaar is, kan hij nog nauwelijks praten. Denise zet alles opzij voor haar kind en om hem zo goed mogelijk te begeleiden heeft ze gekozen voor een teruggetrokken bestaan.

Als Denise en Kyle tijdens een noodweer een auto-ongeluk krijgen, worden ze gered door Taylor McAden. Taylor weet als eerste een bres te slaan in de muur die Denise om zichzelf en haar kind heeft opgetrokken, maar naarmate hun relatie serieuzer wordt, sluit Taylor zich steeds meer voor haar af. Wat is er in Taylors verleden gebeurd dat hij de liefde niet meer durft toe te laten in zijn hart en in zijn leven?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nicholas Sparks
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402311372
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2019
Bestandsgrootte
994489 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
275