De Ring

een novelle

Prijs € 8,90

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Frank de Zanger

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Novelle 'DE RING' is een pakkend en romantisch verhaal over Yara en haar dochtertje Sasha. Yara is een jonge Russische vrouw, die als call girl werkt in St. Petersburg om de eindjes aan elkaar te knopen. Een buitenlandse architect duikt op in haar leven en maakt dat nog gecompliceerder dan het al is. Zij krijgt een geschenk dat haar leven op zijn kop zet en het een totaal andere wending geeft. Een ring speelt in het geheel een grote rol - een ring als symbool voor vriendschap, geluk, vertrouwen, en persoonlijk initiatief.'DE RING' speelt in het decor van St. Petersburg, de oude tsarenstad met zijn paleizen, kanalen en boulevards, met zijn trotse inwoners, maar ook met zijn verborgen armoede.Eerder schreef Frank de Zanger de roman 'EEN ZEE VAN ZACHT GERUIS' (debuutroman, 1997, spelend in Sri Lanka), de eerste Nederlandstalige eco-thriller 'NOBEL WAS HIJ' (1999), en de bundel met geïllustreerde reisverhalen 'WERELD-IMPRESSIES VAN EEN JETPLANE-NOMADE' (2000, zie www.tournesol.nl).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frank de Zanger
Uitgever
Tournesol
ISBN
9789080359758
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Beschrijving

Novelle 'DE RING' is een pakkend en romantisch verhaal over Yara en haar dochtertje Sasha. Yara is een jonge Russische vrouw, die als call girl werkt in St. Petersburg om de eindjes aan elkaar te knopen. Een buitenlandse architect duikt op in haar leven en maakt dat nog gecompliceerder dan het al is. Zij krijgt een geschenk dat haar leven op zijn kop zet en het een totaal andere wending geeft. Een ring speelt in het geheel een grote rol - een ring als symbool voor vriendschap, geluk, vertrouwen, en persoonlijk initiatief.

'DE RING' speelt in het decor van St. Petersburg, de oude tsarenstad met zijn paleizen, kanalen en boulevards, met zijn trotse inwoners, maar ook met zijn verborgen armoede.

Eerder schreef Frank de Zanger de roman 'EEN ZEE VAN ZACHT GERUIS' (debuutroman, 1997, spelend in Sri Lanka), de eerste Nederlandstalige eco-thriller 'NOBEL WAS HIJ' (1999), en de bundel met geïllustreerde reisverhalen 'WERELD-IMPRESSIES VAN EEN JETPLANE-NOMADE' (2000, zie www.tournesol.nl).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frank de Zanger
Uitgever
Tournesol
ISBN
9789080359758
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Pak mee!