De schoonmaker (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Judy Westerveld

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Evert voelt zich gevangen in zijn eigen leven. Thuis heeft hij niet veel in te brengen en op kantoor schiet hij tekort. Dan gebeurt er iets vreemds op zijn werk: hij krijgt ongevraagd anonieme adviezen over zijn beleidsstukken en verslagen toegespeeld. Probeert iemand zijn carrière nieuw leven in te blazen of is er meer aan de hand? Evert heeft het vermoeden dat de schoonmaker hierachter zit dat is immers de enige die s avonds toegang heeft tot zijn kantoor. Hij besluit de kennis en kunde van de schoonmaker in te zetten bij zijn volgende carrièrestap. De onvoorziene gevolgen van Everts beslissing zijn zowel hilarisch als tragisch.Behalve een verhaal over Evert, die balanceert op de dunne scheidslijn tussen maatschappelijk falen en succes, is De schoonmaker bovenal een roman over liefde, eenzaamheid, angst en vrijheid.Judy Westerveld (1967) studeerde o.a. taal- en literatuurwetenschap. Ze woont in Zwolle, waar ze haar tijd verdeelt tussen het schrijven van verhalen en romans en haar werk bij Ambulancezorg Nederland. De schoonmaker is Westervelds debuutroman.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Judy Westerveld
Uitgever
Sijthoff
ISBN
9789021804224
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
245295 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
221

Beschrijving

Evert voelt zich gevangen in zijn eigen leven. Thuis heeft hij niet veel in te brengen en op kantoor schiet hij tekort. Dan gebeurt er iets vreemds op zijn werk: hij krijgt ongevraagd anonieme adviezen over zijn beleidsstukken en verslagen toegespeeld. Probeert iemand zijn carrière nieuw leven in te blazen of is er meer aan de hand? Evert heeft het vermoeden dat de schoonmaker hierachter zit dat is immers de enige die s avonds toegang heeft tot zijn kantoor. Hij besluit de kennis en kunde van de schoonmaker in te zetten bij zijn volgende carrièrestap. De onvoorziene gevolgen van Everts beslissing zijn zowel hilarisch als tragisch.

Behalve een verhaal over Evert, die balanceert op de dunne scheidslijn tussen maatschappelijk falen en succes, is De schoonmaker bovenal een roman over liefde, eenzaamheid, angst en vrijheid.

Judy Westerveld (1967) studeerde o.a. taal- en literatuurwetenschap. Ze woont in Zwolle, waar ze haar tijd verdeelt tussen het schrijven van verhalen en romans en haar werk bij Ambulancezorg Nederland. De schoonmaker is Westervelds debuutroman.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Judy Westerveld
Uitgever
Sijthoff
ISBN
9789021804224
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
245295 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
221