De serveerster en de biljonair (e-Book)

€ 4,49
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Abby Green

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lazaro en Gabriel: twee biljonairs, twee halfbroers... twee rivalen!‘Wacht! Stop!’ Net nadat Lazaro Sanchez op een gala zijn verloving met de vooraanstaande Leonora Flores de la Vega bekend heeft gemaakt, hoort hij deze opzienbarende uitroep. Direct daarna staat hij oog in oog met Skye O’Hara, de serveerster met wie hij één vurige nacht heeft beleefd...Dit is haar moment. Na alle mislukte pogingen Lazaro te spreken te krijgen kan niemand Skye er nog van weerhouden hem - dan maar in bijzijn van zijn hele familie - te vertellen dat hun nacht samen gevolgen heeft gehad. Alleen had ze niet verwacht dat de vonken direct weer tussen hen over zouden springen. Laat staan dat hij haar zo’n ongehoord voorstel zou doen!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Abby Green
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402545906
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
775434 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124

Beschrijving

Lazaro en Gabriel: twee biljonairs, twee halfbroers... twee rivalen!
‘Wacht! Stop!’ Net nadat Lazaro Sanchez op een gala zijn verloving met de vooraanstaande Leonora Flores de la Vega bekend heeft gemaakt, hoort hij deze opzienbarende uitroep. Direct daarna staat hij oog in oog met Skye O’Hara, de serveerster met wie hij één vurige nacht heeft beleefd...
Dit is haar moment. Na alle mislukte pogingen Lazaro te spreken te krijgen kan niemand Skye er nog van weerhouden hem - dan maar in bijzijn van zijn hele familie - te vertellen dat hun nacht samen gevolgen heeft gehad. Alleen had ze niet verwacht dat de vonken direct weer tussen hen over zouden springen. Laat staan dat hij haar zo’n ongehoord voorstel zou doen!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Abby Green
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402545906
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
775434 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124