De show van je leven (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Alan Bradley

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alan Bradley, De show van je leven. Een Flavia de Luce Roman Flavia de Luce: hoogbegaafd en stiknieuwsgierig, amateurscheikundige met een voorliefde voor gif. Tot Flavias verrassing heeft haar vader hun landhuis verhuurd aan een beroemde regisseur en zijn filmcrew. Om de grootste filmdiva van het land met eigen ogen te zien, verzamelen de toeschouwers zich op Buckshaw. Maar de avond neemt een gruwelijke wending: er wordt een lichaam gevonden het slachtoffer is gewurgd met een stuk film. Bevindt de dader zich onder de gasten?Flavia steekt haar nieuwsgierige neus in het onderzoek en komt zo zelf in het vizier van een moordenaar die zich in het volle zicht verbergt... De Canadese Alan Bradley brak internationaal door met De smaak van venijn, dat in meer dan 35 landen wordt uitgegeven. De show van je leven is het vierde boek met Flavia de Luce in de hoofdrol. De reacties op de serie zijn wereldwijd lovend en inmiddels hebben miljoenen lezers de ondeugende Flavia in het hart gesloten. De televisierechten zijn verkocht aan regisseur Sam Mendes (Skyfall, The Kite Runner).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alan Bradley
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021807362
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2013
Bestandsgrootte
1394677 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Alan Bradley, De show van je leven. Een Flavia de Luce Roman

Flavia de Luce: hoogbegaafd en stiknieuwsgierig, amateurscheikundige met een voorliefde voor gif.

Tot Flavias verrassing heeft haar vader hun landhuis verhuurd aan een beroemde regisseur en zijn filmcrew. Om de grootste filmdiva van het land met eigen ogen te zien, verzamelen de toeschouwers zich op Buckshaw.

Maar de avond neemt een gruwelijke wending: er wordt een lichaam gevonden het slachtoffer is gewurgd met een stuk film. Bevindt de dader zich onder de gasten?

Flavia steekt haar nieuwsgierige neus in het onderzoek en komt zo zelf in het vizier van een moordenaar die zich in het volle zicht verbergt...

De Canadese Alan Bradley brak internationaal door met De smaak van venijn, dat in meer dan 35 landen wordt uitgegeven. De show van je leven is het vierde boek met Flavia de Luce in de hoofdrol. De reacties op de serie zijn wereldwijd lovend en inmiddels hebben miljoenen lezers de ondeugende Flavia in het hart gesloten.
De televisierechten zijn verkocht aan regisseur Sam Mendes (Skyfall, The Kite Runner).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alan Bradley
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021807362
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2013
Bestandsgrootte
1394677 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig