De sneeuwengel

Drie vrouwen, twee generaties. En een geheime liefde vol gevaar.

Prijs € 21,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Lulu Taylor

Paperback | Januari 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een verboden liefde heeft gruwelijke consequentiesEen spannende roman met een duister kantje, voor de lezers van Rosamund Lupton en Laura Lippman Cressida Felbridge is een graag geziene verschijning in de Londense high society in de jaren zestig. Ze is verloofd met een rijke man en haar invloedrijke vader wil haar voor haar huwelijk een portret geven. Op het moment dat Cressie de schilder Ralph Few ontmoet weet ze dat haar leven volledig zal veranderen. Zij en Ralph worden halsoverkop verliefd, maar Ralph is nog steeds getrouwd. En zijn manipulatieve vrouw is niet van plan hem zomaar te laten gaan. Decennia later staat Emily Conway op het punt alles te verliezen wat ze liefheeft. Will, haar man en vader van haar kinderen, is door een onbetrouwbare zakenpartner volkomen bankroet, ze zijn alles kwijt. In zijn wanhoop rijdt hij met Emily in de auto van een klif. Pas als Emily volledig is hersteld wordt ze op de hoogte gebracht van een mysterieuze erfenis: een haar onbekende vrouw heeft haar een huis op een groot landgoed nagelaten. Is dit huis Emily’s kans op een nieuwe start, of zijn de geheimen van het landgoed te groot om het hoofd te kunnen bieden?De pers over de boeken van Lulu Taylor ‘Een van de beste titels die dit najaar is verschenen.’ No. 1 Magazine ‘Een geweldig goede, ontspannende thriller, een cadeautje!’ Daily Mirror ‘Een heerlijk sfeervol boek dat leest als een trein.’ The Daily Mail ‘Prachtig geschreven. Ga het lezen en geef je eraan over.’ Closer

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lulu Taylor
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022588659
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2020
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Beschrijving

Een verboden liefde heeft gruwelijke consequenties

Een spannende roman met een duister kantje, voor de lezers van Rosamund Lupton en Laura Lippman

Cressida Felbridge is een graag geziene verschijning in de Londense high society in de jaren zestig. Ze is verloofd met een rijke man en haar invloedrijke vader wil haar voor haar huwelijk een portret geven. Op het moment dat Cressie de schilder Ralph Few ontmoet weet ze dat haar leven volledig zal veranderen. Zij en Ralph worden halsoverkop verliefd, maar Ralph is nog steeds getrouwd. En zijn manipulatieve vrouw is niet van plan hem zomaar te laten gaan.

Decennia later staat Emily Conway op het punt alles te verliezen wat ze liefheeft. Will, haar man en vader van haar kinderen, is door een onbetrouwbare zakenpartner volkomen bankroet, ze zijn alles kwijt. In zijn wanhoop rijdt hij met Emily in de auto van een klif. Pas als Emily volledig is hersteld wordt ze op de hoogte gebracht van een mysterieuze erfenis: een haar onbekende vrouw heeft haar een huis op een groot landgoed nagelaten. Is dit huis Emily’s kans op een nieuwe start, of zijn de geheimen van het landgoed te groot om het hoofd te kunnen bieden?


De pers over de boeken van Lulu Taylor

‘Een van de beste titels die dit najaar is verschenen.’ No. 1 Magazine

‘Een geweldig goede, ontspannende thriller, een cadeautje!’ Daily Mirror

‘Een heerlijk sfeervol boek dat leest als een trein.’ The Daily Mail

‘Prachtig geschreven. Ga het lezen en geef je eraan over.’ Closer

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lulu Taylor
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022588659
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2020
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Pak mee!