De sok

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Bavo Dhooge

Paperback | Oktober 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Simon Mignolet, academicus en professor filosofie, echtgenoot en stiefvader van een tweeling, komt op een ochtend tot een verschrikkelijke vaststelling. Als hij zijn sokken aan wil trekken en een paar uit de kast pakt, is dat niet compleet: een van de twee sokken is weg. Verdwenen.Natuurlijk kan Mignolet een van de dertig andere paar sokken die hij in zijn kast heeft liggen, aantrekken, maar de verloren sok stemt hem triest. Hij voelt zich in de steek gelaten en onvolledig. Het vreet aan hem en zijn hele leven stort in.Al gauw komt hij tot de onvermijdelijke conclusie: hij moet en zal de verloren sok vinden. Hij gaat op onderzoek uit en komt dan tot een wel heel verrassende ontdekking.Over De Sok:'Een wonderlijke roman over een verloren sok.' - CHE'Niemand schrijft grappiger dan Bavo Dhooge.' - Standaard der Letteren

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bavo Dhooge
Uitgever
Uitgeverij Marmer
ISBN
9789460680960
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Simon Mignolet, academicus en professor filosofie, echtgenoot en stiefvader van een tweeling, komt op een ochtend tot een verschrikkelijke vaststelling. Als hij zijn sokken aan wil trekken en een paar uit de kast pakt, is dat niet compleet: een van de twee sokken is weg. Verdwenen.

Natuurlijk kan Mignolet een van de dertig andere paar sokken die hij in zijn kast heeft liggen, aantrekken, maar de verloren sok stemt hem triest. Hij voelt zich in de steek gelaten en onvolledig. Het vreet aan hem en zijn hele leven stort in.
Al gauw komt hij tot de onvermijdelijke conclusie: hij moet en zal de verloren sok vinden. Hij gaat op onderzoek uit en komt dan tot een wel heel verrassende ontdekking.

Over De Sok:
'Een wonderlijke roman over een verloren sok.' - CHE
'Niemand schrijft grappiger dan Bavo Dhooge.' - Standaard der Letteren

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bavo Dhooge
Uitgever
Uitgeverij Marmer
ISBN
9789460680960
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Pak mee!