De sterren stil (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Natalie Koch

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De vrienden George en Dennis zouden het leven vieren. Maar dan verongelukt Dennis onder onduidelijke omstandigheden. Noortje, zijn dochter, is vier. Jaren later beseft Noortje hoe weinig ze van haar vader weet en duikt ze in zijn verleden. Met hulp van de mensen die ze vindt op haar zoektocht een drieënnegentigjarige pianolerares en de man van de sterrenwacht die zijn demente moeder de oerknaltheorie uitlegt leert ze zich met het leven te verzoenen. George probeert intussen een antwoord te vinden op de vraag of Dennis dood wel een ongeluk was.De sterren stil is een aangrijpende roman over de manier waarop mensen de dood van een geliefde een plaats geven in hun bestaan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Natalie Koch
Uitgever
Querido
ISBN
9789021444895
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2013
Bestandsgrootte
905203 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

De vrienden George en Dennis zouden het leven vieren. Maar dan verongelukt Dennis onder onduidelijke omstandigheden. Noortje, zijn dochter, is vier.
Jaren later beseft Noortje hoe weinig ze van haar vader weet en duikt ze in zijn verleden. Met hulp van de mensen die ze vindt op haar zoektocht een drieënnegentigjarige pianolerares en de man van de sterrenwacht die zijn demente moeder de oerknaltheorie uitlegt leert ze zich met het leven te verzoenen. George probeert intussen een antwoord te vinden op de vraag of Dennis dood wel een ongeluk was.
De sterren stil is een aangrijpende roman over de manier waarop mensen de dood van een geliefde een plaats geven in hun bestaan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Natalie Koch
Uitgever
Querido
ISBN
9789021444895
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2013
Bestandsgrootte
905203 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320