De stunt van haar leven (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Julie Cohen

EPUB met digitaal watermerk | April 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De stunt van haar leven’ van Julie Cohen is een heerlijk boek voor de fans van Liane Moriarty, Jojo Moyes en Erica James.Liza wilde niets liever dan ontsnappen aan het kleine dorp waar ze opgroeide met haar eeneiige tweelingzus Lee. Dat is gelukt: ze werkt als stuntvrouw in LA – roekeloos, snel en ongebonden, precies zoals ze het wil. Maar wanneer ze door een mislukte stunt haar baan verliest moet ze noodgedwongen weer naar huis, naar Engeland. Alles is daar veranderd: haar altijd verantwoordelijke zus Lee is plotseling verdwenen en heeft hun dominante maar zieke moeder, het familiebedrijf – een ijsfabriek – en haar gevaarlijk leuke vriend achtergelaten. Het hele dorp denkt dat Liza haar zus Lee is. Kan Liza de plaats van haar brave zus innemen? Of moet ze eindelijk eens ontdekken wie ze zelf is?’Hartverscheurend grappig en het zet je aan het denken.’- The Sun

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Julie Cohen
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026144424
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2017
Bestandsgrootte
998699 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
413

Beschrijving

De stunt van haar leven’ van Julie Cohen is een heerlijk boek voor de fans van Liane Moriarty, Jojo Moyes en Erica James.

Liza wilde niets liever dan ontsnappen aan het kleine dorp waar ze opgroeide met haar eeneiige tweelingzus Lee. Dat is gelukt: ze werkt als stuntvrouw in LA – roekeloos, snel en ongebonden, precies zoals ze het wil. Maar wanneer ze door een mislukte stunt haar baan verliest moet ze noodgedwongen weer naar huis, naar Engeland. Alles is daar veranderd: haar altijd verantwoordelijke zus Lee is plotseling verdwenen en heeft hun dominante maar zieke moeder, het familiebedrijf – een ijsfabriek – en haar gevaarlijk leuke vriend achtergelaten. Het hele dorp denkt dat Liza haar zus Lee is. Kan Liza de plaats van haar brave zus innemen? Of moet ze eindelijk eens ontdekken wie ze zelf is?

’Hartverscheurend grappig en het zet je aan het denken.’- The Sun

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Julie Cohen
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026144424
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2017
Bestandsgrootte
998699 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
413