De taarten van Marie (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Claire Sandy

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze heerlijke roman speelt in op dé trend van dit jaar: bakken! Claire Sandy schreef met `De taarten van Marie een feelgoodroman voor iedereen die van bakken of van eten houdt. Voor fans van Jill Mansell, Nicky Pellegrino en Sarah-Kate Lynch. Marie Dunwoody probeert alle bordjes draaiende te houden: haar tandartspraktijk (haar concurrent betrekt een pand in de straat), haar huwelijk (haar mans baan staat op de tocht), haar tienerzoon Angus (die duidelijk iets verzwijgt, maar wat?) en haar negenjarige tweeling Iris en Rosie (die op hun eigen manier voor het gezin zorgen). Ondertussen komt ze overal haar buurvrouw tegen, de perfecte Lucy die haar leven in balans heeft en geroemd wordt om haar bakkunsten. Marie voelt dat ze faalt. Maar dan krijgt ze het beste bakboek aller tijden in handen en weet de oplossing: als ze de perfecte cake kan bakken, dan volgt de rest vanzelf! Claire Sandy woont met haar gezin in Surrey. Ze houdt van bakken, schrijven, eten en voert met haar negenjarige dochter diepzinnige gesprekken over de belangrijke dingen in het leven toevallig ook allemaal dingen die ze bij het schrijven van dit boek kon gebruiken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Claire Sandy
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026136986
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
585725 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
285

Beschrijving

Deze heerlijke roman speelt in op dé trend van dit jaar: bakken! Claire Sandy schreef met `De taarten van Marie een feelgoodroman voor iedereen die van bakken of van eten houdt. Voor fans van Jill Mansell, Nicky Pellegrino en Sarah-Kate Lynch.

Marie Dunwoody probeert alle bordjes draaiende te houden: haar tandartspraktijk (haar concurrent betrekt een pand in de straat), haar huwelijk (haar mans baan staat op de tocht), haar tienerzoon Angus (die duidelijk iets verzwijgt, maar wat?) en haar negenjarige tweeling Iris en Rosie (die op hun eigen manier voor het gezin zorgen). Ondertussen komt ze overal haar buurvrouw tegen, de perfecte Lucy die haar leven in balans heeft en geroemd wordt om haar bakkunsten.
Marie voelt dat ze faalt. Maar dan krijgt ze het beste bakboek aller tijden in handen en weet de oplossing: als ze de perfecte cake kan bakken, dan volgt de rest vanzelf!

Claire Sandy woont met haar gezin in Surrey. Ze houdt van bakken, schrijven, eten en voert met haar negenjarige dochter diepzinnige gesprekken over de belangrijke dingen in het leven toevallig ook allemaal dingen die ze bij het schrijven van dit boek kon gebruiken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Claire Sandy
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026136986
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
585725 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
285