De teken van Zeven-trilogie 3-in-1 (e-Book)

Prijs € 19,99
Download direct dit e-Book

Nora Roberts

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een oud kwaad roert zich in Hawkins Hollow Verbonden door het lotEr is iets duisters gaande in Hawkins Hollow. Quinn Black voelt dat zij het kan oplossen, maar daar heeft ze wel hulp bij nodig. Het lot en een groeiende passie brengt haar samen met Caleb Hawkins. Kunnen zij de duistere krachten aan? Op zoek naar de bron Fox weet dat hij een oude fout ongedaan moet maken voordat Hawkins Hollow ten onder gaat aan een oud kwaad. Als Layla Darnell naar het dorp komt, blijkt dat de aantrekkingskracht tussen haar en Fox een grote rol zal gaan spelen. De kracht van het hartOm Hawkins Hollow te redden moet Gage het verleden achter zich laten en zijn hart openen voor de liefde. Zal de kwetsbare Cybil hem kunnen helpen het kwaad te bedwingen voordat alles wat ze liefhebben verloren zal gaan?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nora Roberts
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402306965
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2016
Bestandsgrootte
4076375 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
848

Beschrijving

Een oud kwaad roert zich in Hawkins Hollow

Verbonden door het lot
Er is iets duisters gaande in Hawkins Hollow. Quinn Black voelt dat zij het kan oplossen, maar daar heeft ze wel hulp bij nodig. Het lot en een groeiende passie brengt haar samen met Caleb Hawkins. Kunnen zij de duistere krachten aan?

Op zoek naar de bron
Fox weet dat hij een oude fout ongedaan moet maken voordat Hawkins Hollow ten onder gaat aan een oud kwaad. Als Layla Darnell naar het dorp komt, blijkt dat de aantrekkingskracht tussen haar en Fox een grote rol zal gaan spelen.

De kracht van het hart
Om Hawkins Hollow te redden moet Gage het verleden achter zich laten en zijn hart openen voor de liefde. Zal de kwetsbare Cybil hem kunnen helpen het kwaad te bedwingen voordat alles wat ze liefhebben verloren zal gaan?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nora Roberts
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402306965
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2016
Bestandsgrootte
4076375 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
848