De terugkeer naar Sion (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Bodie Thoene

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Februari 1948. De sfeer in Jeruzalem wordt steeds grimmiger. Een bloedige bomaanslag op het kantoor van de Jerusalem Post wordt door de joodse leiders benut voor een politieke list. In de Oude Stad, de Joodse wijk van Jeruzalem, heerst honger. Moshe Sachar en zijn mannen proberen tegen de verdrukking in het moreel hoog te houden. Dan komt er hulp uit onverwachte hoek. David Meyer doet koortsachtige pogingen om een Joodse luchtmacht op poten te zetten met behulp van overtollig Amerikaans materiaal, en om daarmee wapens naar Palestina te smokkelen. Want zodra de Britse troepen zich uit Palestina zullen terugtrekken, zal de nieuwe staat Israël ongetwijfeld van alle kanten worden aangevallen... 'De terugkeer naar Sion' is het spannende vierde deel van de 'De Kronieken van Sion'-serie van Bodie Thoene.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bodie Thoene
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020537802
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
878262 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
351

Beschrijving

Februari 1948. De sfeer in Jeruzalem wordt steeds grimmiger. Een bloedige bomaanslag op het kantoor van de Jerusalem Post wordt door de joodse leiders benut voor een politieke list. In de Oude Stad, de Joodse wijk van Jeruzalem, heerst honger. Moshe Sachar en zijn mannen proberen tegen de verdrukking in het moreel hoog te houden. Dan komt er hulp uit onverwachte hoek.

David Meyer doet koortsachtige pogingen om een Joodse luchtmacht op poten te zetten met behulp van overtollig Amerikaans materiaal, en om daarmee wapens naar Palestina te smokkelen. Want zodra de Britse troepen zich uit Palestina zullen terugtrekken, zal de nieuwe staat Israël ongetwijfeld van alle kanten worden aangevallen...

'De terugkeer naar Sion' is het spannende vierde deel van de 'De Kronieken van Sion'-serie van Bodie Thoene.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bodie Thoene
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020537802
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
878262 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
351