De triomf van de dwergen (e-Book)

€ 9,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Markus Heitz

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Triomf van de Dwergen is het langverwachte vijfde deel in de Dwergen-reeks. Nu de strijd om het Veilige Land voorbij is, keert de rust onder de bewoners eindelijk terug en is het land sterker dan ooit voorbereid om elk gevaar te trotseren. Maar niet alles is wat het lijkt... In hun oude rijk smeden de elfen duistere plannen. En in de Grijze Bergen wordt een mensenkind gevonden dat de taal van de alfen spreekt. Wonder boven wonder weet het meisje de gunst te winnen van vele bewoners van het Veilige Land. Alleen de dwergen bekijken haar met argusogen. Als er in de bergen voorbij de grenzen vervolgens een nieuwe, oppermachtige vijand wordt gesignaleerd, blijkt dat het meisje een geheim met zich meedraagt dat de toekomst van mens en dwerg zal bepalen. Met een laatste, allesbepalende slag in het vooruitzicht speelt er echter nog steeds een belangrijke vraag: is de teruggekeerde Tungdil werkelijk de legendarische held van weleer?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Markus Heitz
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024568178
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2015
Bestandsgrootte
1546141 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
559

Beschrijving

De Triomf van de Dwergen is het langverwachte vijfde deel in de Dwergen-reeks.

Nu de strijd om het Veilige Land voorbij is, keert de rust onder de bewoners eindelijk terug en is het land sterker dan ooit voorbereid om elk gevaar te trotseren. Maar niet alles is wat het lijkt...

In hun oude rijk smeden de elfen duistere plannen. En in de Grijze Bergen wordt een mensenkind gevonden dat de taal van de alfen spreekt. Wonder boven wonder weet het meisje de gunst te winnen van vele bewoners van het Veilige Land. Alleen de dwergen bekijken haar met argusogen.

Als er in de bergen voorbij de grenzen vervolgens een nieuwe, oppermachtige vijand wordt gesignaleerd, blijkt dat het meisje een geheim met zich meedraagt dat de toekomst van mens en dwerg zal bepalen. Met een laatste, allesbepalende slag in het vooruitzicht speelt er echter nog steeds een belangrijke vraag: is de teruggekeerde Tungdil werkelijk de legendarische held van weleer?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Markus Heitz
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024568178
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2015
Bestandsgrootte
1546141 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
559