De truffel

pure passie

Prijs € 39,99

Uitverkocht

Jean-Christophe Rizet

Hardback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Pure passie voor een diamant uit de aarde: de truffel!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jean-Christophe Rizet
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048306770
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Pure passie voor een diamant uit de aarde: de truffel

De truffel is zeldzaam, mysterieus en kostbaar en fascineert de mens al sinds de oudheid. Jean-Christophe Rizet, chef-kok van restaurant La Truffière in Parijs, nodigt u uit om dit verfijnde product te ontdekken. De bekende zwarte truffel, de zomertruffel, de Bourgondische truffel en de witte truffel uit Alba zijn allemaal uniek en erg gewild.

De chef loutert al deze truffelsoorten met exquise gerechten die de producten en seizoenen respecteren. Wat dacht u bijvoorbeeld van Brouillade van zwarte truffel; Capellacci, ricotta en spinazie met zomertruffel; Royale van ganzenlever met Bourgondische truffel; Kip met gestoofde seizoensgroenten en witte truffel; en Macarons met truffelbotercrème. De subtiele culinaire creaties komen dankzij de foto's van Iris L. Sullivan en de styling van Nathalie Nannini schitterend tot leven. De truffel wordt in dit boek tot kunstwerk verheven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jean-Christophe Rizet
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048306770
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Pak mee!