De uitvinding van het wiel

Prijs € 18,86

Levertijd: 1-2 werkdagen

Jacques Huinck

Paperback | Augustus 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jacques Huinck, geboren in Maastricht 1935. Tijdens zijn rommelige jeugd was het mode om problemen met geweld op te lossen. (Hij schreef daarover zijn eerste boek: 'Vrolijk zullen we altijd blijven'). Na de koude douche van de oorlog, leken de mensen wakker te worden en het heft in eigen handen te nemen. Het bidden verminderde en nadenken kwam daarvoor in de plaats, afgeremd door angstige conservatieven. Hij beschrijft in dit boek de vele naoorlogse veranderingen tegen het decor van een dreigende atoomoorlog. Als het kan met humor, beschrijft hij de generatiekloof, de massale bouw van nieuwe woningen, het oprukkende verkeer, de welvaart, de komst van de pil, maar ook de echtscheidingsgolf.Als beroepsfotograaf, filmmaker en leraar aan een kunstacademie was kijken zijn beroep. Momenteel maakt hij de mensen aan het lachen, als grottengids in Maastricht. "Een reuzeleuke manier om geld voor de alimentatie te verdienen!" zegt hij.Hij liep met zijn vriendin (journaliste) voor een reportage naar Santiago.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jacques Huinck
Uitgever
Limburger.nl/mijnboek
ISBN
9789491080906
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
210

Beschrijving

Jacques Huinck, geboren in Maastricht 1935. Tijdens zijn rommelige jeugd was het mode om problemen met geweld op te lossen. (Hij schreef daarover zijn eerste boek: 'Vrolijk zullen we altijd blijven').
Na de koude douche van de oorlog, leken de mensen wakker te worden en het heft in eigen handen te nemen. Het bidden verminderde en nadenken kwam daarvoor in de plaats, afgeremd door angstige conservatieven.
Hij beschrijft in dit boek de vele naoorlogse veranderingen tegen het decor van een dreigende atoomoorlog. Als het kan met humor, beschrijft hij de generatiekloof, de massale bouw van nieuwe woningen, het oprukkende verkeer, de welvaart, de komst van de pil, maar ook de echtscheidingsgolf.
Als beroepsfotograaf, filmmaker en leraar aan een kunstacademie was kijken zijn beroep. Momenteel maakt hij de mensen aan het lachen, als grottengids in Maastricht. "Een reuzeleuke manier om geld voor de alimentatie te verdienen!" zegt hij.
Hij liep met zijn vriendin (journaliste) voor een reportage naar Santiago.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jacques Huinck
Uitgever
Limburger.nl/mijnboek
ISBN
9789491080906
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
210

Pak mee!