De verleiding-serie 6-in-1 (e-Book)

Prijs € 49,99
Download direct dit e-Book

Maya Banks

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De complete Verleiding-serie: zes zinderende romans vol liefde en passie Zoete overgave Onder het lieve uiterlijk van Faith Malone gaat een vrouw schuil die precies weet wat ze wil: een man die haar neemt zonder het te vragen en aan wie ze zich helemaal kan geven. Zoete verleiding De afgelopen vijf jaar vervulde Serena voor haar bedrijfFantasy Incorporatedde fantasie van elke klant, maar haar eigen fantasie heeft ze nog nooit uitgevoerd. Zoete weelde Als eigenares van een massagesalon is Julie Stanford gewend aan naakte lichamen. Maar elke centimeter van Nathan Tucker mogen aanraken en er ook nog voor betaald worden, voelt als een droom. Zoete verwachting Micah Hudson is een voorbeeldige politieagent die in de slaapkamer alle regels overtreedt. Maar hij heeft ook een pijnlijk verleden waar hij altijd hard voor is weggelopen. Zoete bezitting Zij is een poster die leeft voor de spotlights en de aanbidding van haar fans. Hij is een nuchtere bodyguard die gaat voor onvoorwaardelijke trouw. Kan hun gedeelde passie de obstakels overwinnen? Zoete verslaving Cole is zijn eerste kennismaking met onschuldige liefde nooit vergeten – maar evenmin het verlangen dat hem verteerde. Hij deed het vuur in Renita opvlammen. Maar nu hoort ze bij een ander…  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maya Banks
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402306941
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2016
Bestandsgrootte
2177778 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1139

Beschrijving

De complete Verleiding-serie: zes zinderende romans vol liefde en passie

Zoete overgave
Onder het lieve uiterlijk van Faith Malone gaat een vrouw schuil die precies weet wat ze wil: een man die haar neemt zonder het te vragen en aan wie ze zich helemaal kan geven.

Zoete verleiding
De afgelopen vijf jaar vervulde Serena voor haar bedrijfFantasy Incorporatedde fantasie van elke klant, maar haar eigen fantasie heeft ze nog nooit uitgevoerd.

Zoete weelde
Als eigenares van een massagesalon is Julie Stanford gewend aan naakte lichamen. Maar elke centimeter van Nathan Tucker mogen aanraken en er ook nog voor betaald worden, voelt als een droom.

Zoete verwachting
Micah Hudson is een voorbeeldige politieagent die in de slaapkamer alle regels overtreedt. Maar hij heeft ook een pijnlijk verleden waar hij altijd hard voor is weggelopen.

Zoete bezitting
Zij is een poster die leeft voor de spotlights en de aanbidding van haar fans. Hij is een nuchtere bodyguard die gaat voor onvoorwaardelijke trouw. Kan hun gedeelde passie de obstakels overwinnen?

Zoete verslaving
Cole is zijn eerste kennismaking met onschuldige liefde nooit vergeten – maar evenmin het verlangen dat hem verteerde. Hij deed het vuur in Renita opvlammen. Maar nu hoort ze bij een ander…

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maya Banks
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402306941
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2016
Bestandsgrootte
2177778 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1139